HOS normetica

TEAM

normetica

OM OS

Normetica er et skønhedsunivers, hvor hudlæger og sygeplejersker booster mænd og kvinders skønhed med kosmetiske behandlinger. Vores tilgang til skønhed er mere holistisk end normalen i branchen, og der hersker et særligt fokus på indre skønhed.

Vores udbud af behandlinger må som udgangspunkt kun udføres af uddannede hudlæger og kosmetiske sygeplejersker. Behandlinger med kemisk peeling, Cosmelan og micro needling forynger huden ved at stramme op, reducere pigment, rødme og urenheder. Behandlinger med Botox og filler reducerer rynker, markerer læber, hage, kindben mm. Behandlinger med laser fjerner hårvækst permanent og reducerer rosacea og karsprængninger i ansigtet.

Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende samtale med vores hudlæge eller sygeplejerske, hvis du ønsker at høre om, hvad vi kan gøre for dig. Du er også altid velkommen til at komme forbi og hilse på os. Vores reception er indrettet som hang-out sted, hvor lækker kaffe, rolig musik og levende lys skaber en afslappet atmosfære. – Og vi er altid klar til en snak med dig i receptionen.

Normetica

MØD TEAMET BAG
NORMETICA

normetica

BLIV EN DEL AF
VORES TEAM

SKRIV TIL OS HER

* Du skal udfylde alle de påkrævede felter, der er markeret

We're Ready!

Let's Connect

Vi hos Normetica vil blive utrolig glade, hvis du har lyst til at følge os på de sociale medier. Følg os og få de seneste nyheder med det samme. Klik på ikonerne og følg os på Facebook & Instagram