Site Logotype

Botox

Læs mere om Botox

En af vores mest populære rynkebehandling, er en behandling med botox. Et lille indgreb, der kan skabe et naturligt og sundt udseende.

Gummy Smile/Tandkødssmil 750-500,-

Vi tilbyder gummy smile botox behandling, hvis meget af dit tandkød blottes, når du smiler.

Kæbe/Masseter 2400,-
Botox i kæbemusklerne kan få kæbepartiet til at se smallere ud. Ofte kombineres behandling med fillers for at skabe et V-shape.
Smilerynker/Kragetæer 1200,-

Botox ved smilerynkerne/kragetæer er en enkel og simpel behandling der kan fjerne eller reducere uønskede rynker ved øjnene. 

Bekymringsrynke/Glabella 1200,-

Botox i bekymringsrynken/vredesrynken ses som den dybe rynke mellem øjenbrynene. Den kan fjernes eller reduceres meget effektivt med botox. 

Pande 1200,-
Rynker i panden kan med tiden sætte sig fast og bliver dybere og dybere. Med botox i panden kan du på en enkel og effektiv måde fjerne eller reducere rynkerne. 
 
Bunny Lines/Næserynker 750,-

Rynkerne på næsen kaldes også for "bunnylines". De ses ofte når vi smiler, og rynkerne på siden af næsen bliver derfor med tiden mere tydelige og nogle gange permanente. Med botox kan de effektivt reduceres eller fjerne. 

LipFlip 750,-

Lipflip/rygerynker er en god og effektiv måde at reducere de små rynker der kommer over læben. Et lipflip kan også være enormt effektivt hvis læben forsvinder lidt når du smiler. Ofte kan det kombineres med fillers for at skabe et endnu bedre resultat. 

 
Svedbehandling i armhuler Kvinder: 4500 Mænd: 5900,-

Med botox i armhulen kan man meget effektivt hæmme svedproduktionen. Hermed kan du gå en sommer i møde uden store svedpletter under armene. 

Hage/Overaktiv hagemuskel 750,-

Botox får hagemusklerne til at slappe af, og der opnås en mindre nubret hage og en effektiv reduktion af en hagekløft. Ved en meget tydelig hagekløft kan kombineres med fillers. 

Løft af næsetip 750,-

Med botox kan man let og effektivt løfte næsetippen. Ofte kan man kombinere med fillers for at skabe en mindre kroget næsetip. 

Botox langs kæbelinje 750,-

Botox i kæbelinjen kan skabe et lille løft og dermed give en mere defineret kæbelinje. 

Nedadvendte mundvige 750,-

En behandling med botox i nedadvendte mundvige får musklen der trækker mundvigen ned, til at slappe af, og kan derfor få dig til at se mindre sur eller ked ud af det. 

FILLER

Læs mere om filler   

En fillerbehandling er en effektiv og god måde at fjerne rynker på og skabe volumeforøgelse. Vi bestræber os altid på at skabe et naturligt og sundt udseende.

Filler 0,5ml 1500,-
Filler 1ml 2500,-
Filler 2ml 4000,-
Filler 3ml 5400,-
Læbebehanding fra 1500,-

Læbeforstørrelse med fillers kan være den helt rigtige behandling for dig der ønsker mere volume, mere markering eller symmetri i dine læber. 

Hage fra 1500,-

Med fillers i hagen kan man meget sikkert og effektivt genskabe volume samt korrigere en kløft eller skævhed i hagen. Dette får ansigtet til at synes smallere og ens profil vil stå mere harmonisk. 

 
Kindben fra 2500,-

Med fillers i kindbenene og i midtansigt kan vi genskabe volumen og få ansigtet til at se mindre træt og tungt ud.

Rygerynker Fra 1500,-

Kysserynker eller rygerynker kan reduceres let og effektivt med fillers. 

 
Kæbelinje fra 2500,-

Fillers i kæbelinjen kan skabe et mere markeret og defineret udtryk der både giver en skarpere og slankende effekt. 

 
Under øjnene Fra 2500,-

En behandling med fillers under øjnene er en måde at reducere kløften, og dermed får dig til at se mere frisk og oplagt ud.

 
Sunekos200 2500,-

Sunekos er en ny behandling til reduktion af mørke rande og kreppet hud under øjnene. Sunekos gør huden under øjnene mere spændstig og mindre kreppet.  

Det anbefales altid et forløb af tre gange

Sunekos1200 3000 – 8500,-

Sunekos Body er en effektiv behandling til opstramning af  løs og kreppet hud på arme, mave, inderlår og knæ.

Der anbefales altid et forløb på tre gange. 

Næse korrektion med filler 3000,-

Med få stik i næsen kan du få løftet næsetippen så den fremstår mindre og mere harmonisk med resten af ansigtet. Denne behandling kaldes også tinkerbell lift.

PERMANENT HÅRREDUKTION MED LASER (IPL)

Hos :normetica anvender vi Ellipse Nordlys til effektiv at fjerne eller reducere hår hos både mænd og kvinder. Det ønskede område behandles med kraftige lysglimt fra IPL-håndstykket, der omdannes til varme i mørke hår. Herefter vil der opleves en synlig reducering af den uønskede hårvækst. Vi anbefaler 8 behandlinger for bedst mulige resultat med et interval på ca 4 uger

 

Vi tilbyder altid 8 behandlinger for 6 behandlingers pris

Brasiliensk 650,-
Armhule 400,-
Bikinilinje 500,-
Armhule og bikini 800,-
Armhule og brasiliensk 900,-
Linje fra navle og ned 300,-
Hænder 300,-
Overlæbe 300,-
Fuldskæg 600,-
Hage 300,-
Hals 400,-
Kinder og bakkenbarter 600,-
Nakke og lænd 500,-
Skuldre 700,-
Mave 1000,-
Overarme eller underarme 700,-
Hele arme 1200,-
Bryst på kvinder 300,-
Bryst på mænd 1000,-
Underben eller lår 1200,-
Hele ben 2000,-
Ryg 1400,-
Mave 1000,-
Ryg og mave 2200,-
Baller 600,-

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

Cosmelan er en peeling, der effektivt reducerer eller fjerner pigmentpletter, melasma, gør din hudtone ensartet, arbejder på acnear og giver dig generelt et friskere udseende.

Masken lægges på klinikken, hvor du herefter har den på i op til 9 timer derhjemme. Herefter påbegynder du hjemmebehandlingen.

COSMELAN BEHANDLING 4400.-
Behandlingen indeholder to klinikbehandlinger med maske samt Cosmelan-hjemmekit.

MICROGOLD MED BOTOX

 

Microgold, med eller uden botox, er en mixtur af serum, ren hyaluronsyre og botox, der medvirker til at reducere små overfladiske linjer og er effektiv mod forstørrede porer.  Microgold er et ”nålehus” med 20 fine små guldnåle. Via et lille dropsystem bliver huden behandlet med mixturen.  Din hud vil efterfølgende stråle og få en masse glød.

Microgold med botox (en behandling) 1950.-

 

 
Microgold med botox (3 behandlinger) 5100.-

PROFHILO

Profhilo behandling består af hyaluronsyre i dets reneste form. Den høje koncentration af hyaluronsyren forynger og booster hudens kollagene fibre som er med til at opretholde hudens elasticitet. Din hud vil fremstå fugtet og og mere spændstig. 

Som udgangspunkt anbefales altid 2 behandlinger med 4 uger mellemrum for et optimalt resultat.  Herefter kan med fordel foretages en opfølgning 1 gang om året. 

PROFHILO (to behandlinger med fire ugers mellemrum) 6000,-
PROFHILO (opfølgende behandling) 3500,-

EJAL 40 skinbooster

Ejal 40 er den nyeste der er kommet på markedet, og den er hurtigt blevet en favorit hos mange. Ejal 40 er med til at forbedre hudens kvalitet, øge fugtniveauet og give glød til huden. Den meget høje koncentration af hyaluronsyre i Ejal 40 er med til at forbedre kvaliteten i huden, og produktet stimulerer hudens fibroblaster, som er med til at producere kollagen og elastin. Dette giver spændstighed i huden. Behandling med Ejal 40 anbefales som en kur over tre behandlinger, med ca. 3 ugers interval.

Ejal40 (1behandling) 2200.-
Ejal40 Ejal40 (3behandlinger) 5800,--

FRAKTIONERET LASER (FRAX)

Fraktioneret laserbehandling (også kaldet en fraxel) fra Ellipse Nordlys er en af de mest avancerede og afprøvede teknikker til hudens foryngelse. Der er tale om non-ablativ laserbehandling, dvs. behandlingen gennemføres uden at der dannes overfladiske sår. Fraktioneret laser kan anvendes hele året rundt.

Helt ansigt 2800.-
Helt ansigt (3 behandlinger)) 6500.-
Halvt ansigt 1800.-
Halvt ansigt (3 behandlinger) 4300.-
Kinder 1000.-
Kinder (3 behandlinger 2400.-
Hals 2800.-
Hals (3 behandlinger 6500.-
Rygerynker/læbekant 800.-
Rygerynker/læbekant (3 behandlinger) 1900.-
Øjenomgivelser 800.-
Øjenomgivelser (3 behandlinger) 1900.-
Ar (enkelte) Fra 400.-
Strækmærker Fra 1500.-

MICRONEEDLING

Microneedling er en effektiv behandling til dig med fine linjer, store porer, acnear eller som en god anti-age behandling.

Ved en microneedling benyttes en Dermapen-maskine, som består af små fine nåle der køres i et hurtigt tempo over området. Her laves en masse små kontrollerede skader, der får huden til at regenerer og sætter gang i hudfornyelse. 

 

Helt ansigt 1500.-
Helt ansigt (3 behandlinger 4000.-
Pande 1000.-
Kinder 1000.-
Hage 1000.-
Ar (enkelte) Fra 300,-
Strækmærker Fra 1000.-

LASERBEHANDLING MOD KAR OG SOLSKADER (IPL)

Vind, vejr, sollys, alder og arvelighed er medvirkende til, at mange med årene udvikler karsprængninger og rødme i ansigtet., specielt på kinder og næse, men ses også på bryst og ben. Endeligt kan rødme og kar i ansigtet skyldes hudsygdommen, Rosacea. Mange kan derfor have stor glæde af at blive behandlet med IPL. Behandling med IPL er en yderst sikker metode til at fjerne eller reducere karsprængninger eller rødme. Hos :normetica er vi eksperter i at udføre IPL laserbehandling og reduktion af karsprængninger.

Vi tilbyder 20% på tre behandlinger 

Helt ansigt 2000.-
Pande 500.-
Kinder 800.-
Næse 500.-
Hage 500.-
Enkelte kar fra 300.-
Bryst/decollete 1000.-

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svaret, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Botox forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskler, som får musklerne til at slappe af. Stoffet er renset fra bakterier og er igennem 25 år blevet anvendt til behandling af svedtendens og kosmetiske behandlinger.

Ikke-permanente fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppens bindevæv. De forskellige ikke-permanente fillers adskiller sig ved gelens viskositet og hvorvidt, der er andet end hyaluronsyre blandet i. De tykkeste geler anvendes til fyldning af kinder, de næsttykkeste til dybere furer, folder f.eks. furen fra næse til mundvigen. Endelig findes der ikke-permanente fillers specielt til læberne.

Botox behandlingen foretages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler.

Efter en behandling med Botox er det vigtigt, at der ikke masseres eller trykkes på det behandlede område de første 4 timer, så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

Det er forskelligt fra behandling til behandling, hvilke bivirkninger, der opleves. Læs under hver behandling om disse.

Når du får foretaget en Botox behandling vil effekten indtræde langsomt efter 3-8 dage og langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en “touch up” behandling efter 14 dage.

For at få en Botox eller filler behandling skal man være fyldt 18 år. Behandling med filler gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i gelens opløsning.

Det er et krav, at du inden den første behandling med Botox og Profhilo bliver konsulteret. Konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden. Til konsultationen vil du blive informeret om behandlingsprocessen, mulige bivirkninger og om dine muligheder for resultater.

Når du er blevet konsulteret én gang hos hos, skal du ikke konsulteres igen, hvorfor du altid er velkommen til at booke tid til en ny konsultation, hvis du føler behov for det.

Konsultationen er gratis.

UDEBLIVELSE

ØNSKER DU AT AFBRYDE EN BEHANDLING, EFTER PRODUKTET ER ÅBNET, OPKRÆVES FULD PRIS.

Ved udeblivelse og aflysning mindre end 24 timer før opkræves 500,-

Skaermbillede 2023 05 11 kl. 14.54.08

Kontakt

T: +45 31 42 42 62
kontakt@normetica.dk

Skaermbillede 2023 05 11 kl. 14.54.12

Åbningstider

Mandag 08.00 - 16.00
Tirsdag 08.00 - 16.00
Onsdag 09.00 - 20.00
Torsdag 08.00 - 20.00
Fredag 09.00 - 15.00

Skaermbillede 2023 05 11 kl. 14.54.15

Adresse

Fredensvej 1, st. dør 2.
2920 Charlottenlund

Se alle vores behandlinger