Site Logotype

MICRO NEEDLING

FJERNELSER AF AR

Ar opstår ofte efter operationer og ulykker, der har givet huden sår. Har du i en periode af dit liv haft akne, kan det også have efterladt ar, der ikke vil hele af sig selv. Vores ar minder os, om de skader, vi har haft på huden, og det er ikke altid gode minder. Derfor ønsker mange at fjerne deres ar, særligt i ansigtet.
Micro Needling er en effektiv metode til fjernelse af ar, der efterlader huden med kun få dages rødmen på det behandlede område.

Fjernelse af rynker med Micro Needling er et alternativ til behandling med Botox og filler.
Micro Needling booster collagenen i huden og får huden til selv at modarbejde rynker. Behandlingen virker stærkt opstrammende i hele ansigtet, hvor Botox og filler er mere koncentreret i et særligt område.

Læs mere om vores behandling med Botox og Filler.

Untitled design 33
Slide

MICRO NEEDLING

Ar behandling med Micro needling giver dig en smukkere hud med et yngre og friskere udseende. Vi anvender en lille maskine, som ligner en blyant. I maskinen er der tynde nåle, som penetreres ned i huden og skader huden. Når huden bliver skadet, reagerer den ved at arbejde på højtryk og collagenen i huden boostes på rekordtid.

Den nyskabte mængde af collagen modarbejder rynker og ar i dybden og gør huden yngre at se på. Selvom ar og rynker behandles dybt i underhuden er micro needling en smertefri behandling. Du vil få et tykt lag bedøvelsescreme på, inden behandlingen går i gang. Behandlingen vil føles som en almindelig ansigtsbehandling og afsluttes med en lækker hyaluron-intensiv maske, som køler huden og giver den fugt. Da huden både skal bedøves, behandles og fugtes, kan du forvente en behandlingstid på 60 min.

GØR MICRO NEEDLING ONDT?

Selvom ar og rynker behandles dybt i underhuden er micro needling en smertefri behandling. Du vil få et tykt lag bedøvelsescreme på, inden behandlingen går i gang. Behandlingen vil føles som en almindelig ansigtsbehandling og afsluttes med en lækker hyaluron-intensiv maske, som køler huden og giver den fugt. Da huden både skal bedøves, behandles og fugtes, kan du forvente en behandlingstid på 60 min.

 

Antallet af behandlinger afhænger af problemet i din hud. Der kan ses resultater allerede efter første behandling. Ved behandlinger af ar og dybe rynker anbefaler vi, at man ser behandlingen som et forløb, der kræver ca. 3 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum.
Er det dybe ar, som behandles kan det anbefalede antal være mere end 3.

 

De ar og rynker, som reduceres eller fjernes ved behandlingen, kommer ikke igen. Dog er det altid vigtigt at passe på sin hud og tilføre den vitaminer for at opretholde den glød, som behandlingen efterlader.

Untitled design 34
Slide

SÅDAN SKAL DU FORHOLDE DIG FØR OG EFTER BEHANDLINGEN

Før behandling af ar eller rynker må ikke anvendes selvbruner på det pågældende område op til behandlingen og solbadning skal ligeledes undgås, da huden ikke må være for solbrændt.

Samme dag behandlingen udføres, vil huden være stærkt rød og føles irriteret. Det er vigtigt at fugte huden flere gange i løbet af dagen og brug af make-up skal undgås. Alt efter hvilke hudproblemer, der behandles, kan rødmen vare ved i 2-5 dage og langsomt fortage sig i denne periode.

Er solen fremme på himlen, anbefales det at anvende faktor 50 i to uger efter behandlingen foretages.