Site Logotype

Micro Gold med Botox

Slide

Micro gold behandling

Micro Gold med Botox giver dig et smukkere, yngre og friskere udseende med minimeret porer samt glattere og mere jævn hudstruktur. Behandlingen er en eksklusiv behandling og blanding af Botox og medicinsk cocktail af vitaminer som er sammensat efter dine behov. Dette skubbes ind i huden med fine 24-karat guldbelagte nåle, hvorefter du vil opnå en markant forbedret hudtilstand. Nålene er lavet af titanium og er tyndere end de traditionelle micronåle, hvorfor du vil opleve en smertefri behandling.

Behandlingen vil føles som en almindelig ansigtsbehandling og afsluttes med en lækker maske, som køler huden og giver den fugt. Da huden både skal bedøves, behandles og fugtes, kan du forvente en behandlingstid på 30 min.

Sådan skal du forholde dig før og efter behandlingen

Sol og solarium bør undgås mindst 24 timer, helst én uge før Micro Gold behandling. Derudover skal behandlingsområdet være rent og fri for alle typer cremer og andet. Samme dag behandlingen udføres kan der opleves rødmen og svag hævelse af huden. Dette forsvinder normalt efter et par timer. Ansigtet skal ikke vaskes/renses de første 6 timer – og make-up skal ligeledes undgås de første 6 timer efter behandling.

 

Er solen fremme på himlen, anbefales det at anvende faktor 50 i to uger efter behandlingen foretages.

Untitled design 27