botox mod sved

Laser

MICROGOLD MED BOTOX

Med Micro Gold behandling med Botox opnår du effektiv hudforyngelse, minimeret porer og mere jævn hudstruktur.

NORMETICA

KØB MICRO GOLD
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

MICRO GOLD MED BOTOX

Micro Gold med Botox giver dig et smukkere, yngre og friskere udseende med minimeret porer samt glattere og mere jævn hudstruktur.

Overvejer du en traditionel botox behandling, tilbyder vi også dette. Vi er en top moderne og professionel klinik, der vægter kvalitet, uddannelse og personlig service meget højt.

MICRO GOLD BEHANDLING

Micro Gold med Botox giver dig et smukkere, yngre og friskere udseende med minimeret porer samt glattere og mere jævn hudstruktur. Behandlingen er en eksklusiv behandling og blanding af Botox og medicinsk cocktail af vitaminer som er sammensat efter dine behov. Dette skubbes ind i huden med fine 24-karat guldbelagte nåle, hvorefter du vil opnå en markant forbedret hudtilstand. Nålene er lavet af titanium og er tyndere end de traditionelle micronåle, hvorfor du vil opleve en smertefri behandling.

Behandlingen vil føles som en almindelig ansigtsbehandling og afsluttes med en lækker maske, som køler huden og giver den fugt. Da huden både skal bedøves, behandles og fugtes, kan du forvente en behandlingstid på 30 min.

SÅ MANGE BEHANDLINGER SKAL DU HAVE

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum. Efterfølgende kan Micro Gold behandlingen vedligeholdes med 2-3 behandlinger om året.

SÅDAN SKAL DU FORHOLDE DIG FØR OG EFTER BEHANDLINGEN

Sol og solarium bør undgås mindst 24 timer, helst én uge før Micro Gold behandling. Derudover skal behandlingsområdet være rent og fri for alle typer cremer og andet. Samme dag behandlingen udføres kan der opleves rødmen og svag hævelse af huden. Dette forsvinder normalt efter et par timer. Ansigtet skal ikke vaskes/renses de første 6 timer – og make-up skal ligeledes undgås de første 6 timer efter behandling.

Er solen fremme på himlen, anbefales det at anvende faktor 50 i to uger efter behandlingen foretages.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.