Site Logotype

Skriv til os her

Vi hører gerne fra dig. Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Kontakt

  T: +45 31 42 42 62
  kontakt@normetica.dk

  Åbningstider

  Mandag tirsdag 8.00 - 16.00.

  Onsdag 8.00 - 20.00.

  Torsdag 8.00 - 20.00.

  Fredag 8.00 - 15.00

  Aadresse

  Fredensvej 1, 2920 Charlottenlund, Danmark

  Karriere hos klinik normetica

  Vi bliver altid glade for at modtage ansøgninger med CV. Hvis du har lyst til at være en del af vores team, så er du velkommen til at sende os en ansøgning. Vi gemmer dine oplysninger, hvis der skulle opstå en stilling, der matcher dine kvalifikationer.

  Book tid til din Behandling

  Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. 

  NORMETICA – PRIVATLIVSPOLITIK

  Privatlivspolitik er et ord, der smager af samtykke og Christiansborg. Men egentlig eksisterer det, fordi vi er interesserede i at beskytte vores dejlige kunders privatliv. Vi hos Normetica har stor respekt for, at al din information og dine kontaktoplysninger forbliver mellem os og du. Vi er forpligtede ifølge GDPR, således vores dejlige kunder, med ro i sindet, kan lægge sig på behandlerstolens glatte sæde og trygt stole på os.

  Persondata: Benyttes til følgende
  Booking af tid: Når du booker en tid til forundersøgelse hos en af pigerne på Stockholmsgade, ringer du ind eller booker via vores bookingsystem (link). Til en booking skal vi naturligvis vide hvem det egentlig er der kommer. Navn, cpr-nummer, adresse, mail og telefonnummer er information, som vi har brug for, for at kunne følge de givne regler – Vi går ind for gennemsigtighed og tror på at alle er tryggest, når vi følger reglerne. På den måde kan man rigtigt nyde sit smukke, nye udseende uden at have ondt i maven over kedelig formalia.

  Personlige oplysninger: Formål og retsgrundlag
  Vi beder om dine oplysninger, så vi kan få fat på dig, hvis vi skule have brug for det. Det kan være i forbindelse med aflysning eller en nylig ledig tid, som du måske har efterspurgt. Det såkaldte retsgrundlag for behandling er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet vi selvfølgelig forfølger vores legitime interesse i at kunne registrere din specifikke tidsbooking og have en naturlig kommunikation med dig forud for konsultationen.

  Dit CPR-nummer skal vi bede om, da vi skal være sikre på at du er dig. Dermed kan vi også følge journal over dig, hvilket også er et lovmæssigt krav fra Borgen. Det giver også god mening, både for dig og for os. Det omhandler retsgrundlaget for behandlingen er derfor databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 1.
   Systemleverandører: passer på dine oplysninger
  Dine personoplysninger skal vi jo ikke sidde og jonglere med nede i receptionen, så det overlader vi til professionelle databehandlere, vores specifikke systemleverandør, så er der nemlig ingen ko på isen.

  Hvor længe beholder I mine oplysninger?
  Dine oplysninger beholder vi i 2-3 år. Derefter bliver vi ifølge lovgivningen nødt til at afholde en ny konsultation, da der kan være sket eventuelle sundhedsmæssige ændringer mht. medicin, graviditet eller andet i den retning. Derfor bliver dine oplysninger også slettet efter denne periode.

  Oplysninger: Ved den kosmetiske behandling
  Vi skal vide næsten alt om dig. Det kan godt blive lidt halvprivat, men frygt ej! Vores behandlere har helt sikkert hørt værre. Vi skal bede om info om allergier, medicinforbrug, graviditet (vi beder dog ikke om at få af vide hvem faderen er), amning, og rygevaner. Formålet er at vurdere din sundhedstilstand for at kunne afgøre, hvorvidt du er egnet til at modtage den påtænkte kosmetiske behandling. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra h, jf. artikel 6, stk. 1, litra c, idet vi er underlagt en række sundhedsretlige i autorisationsloven og bekendtgørelse om kosmetisk behandling.

  Der tages derudover billeder af dig inden behandling, således vi har et udgangspunkt og så vi ved hvordan du så ud inden behandlingen. Dette er igen for din skyld, hvis der (7, 9, 13) skulle ske en allergisk reaktion. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, idet vi er forpligtet til at tage billeder af det område af kroppen, hvor du skal modtage kosmetisk behandling, i henhold til bekendtgørelse om kosmetisk behandling.

Når man taler om djævlen: Utilsigtede hændelser
  Hvis du skulle være mega uheldig og blandt de meget, meget få personer, der opliver utilsigtede hændelser, skal vi naturligvis registrere disse og konsekvenserne for dig. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 1 og databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra g, jf. artikel 6, stk. 1, litra c . Dette skyldes, at vi er forpligtet til at indberette utilsigtede hændelser i henhold til sundhedslovens kapitel 61.
  Oplysninger om hændelsen giver vi videre til Styrelsen For Patientsikkerhedidet, da vi er forpligtede til at indberette utilsigtede hændelser i henhold til sundhedslovens kapitel 61. Igen primært for din egen skyld. Vi overlader desuden dine personoplysningerne til vores databehandlere, herunder vores systemleverandør, som hoster vores it-systemer eller forskellige anmeldelsessites. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere. Bare så du lige ved det.

Opbevaring af oplysninger om utilsigtede hændelser: 10 år
Oplysningerne opbevares som udgangspunkt i 10 år fra udgangen af det regnskabsår, hvor journalen sidst blev opdateret, i henhold til de journalføringsregler, vi og vores personale er underlagt i medfør af journalføringsbekendtgørelsen. Vi kan i visse tilfælde være forpligtede til at sidde tungt på oplysningerne i en periode efter de 10 år, hvis det har betydning for en verserende klage-, tilsyns- eller erstatningssag. Igen – det er en fordel for DIG.


  KØB I WEBSHOP

  Køb dine lækre cremer online på og få den sendt med ro i maven

  Når du køber et produkt via vores hjemmeside, bliver vi naturligvis nødt til at vide, hvor de skal sendes hen. Dit navn, dine kontaktoplysninger, konto- og betalingsoplysninger samt din adresse, skal derfor oplyses.
  Ellers kan vi ikke gennemføre din ordre og du vil ikke kunne modtage de produkter, som du drømmer om.
 for behandlingen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, idet behandlingen sker for at vi kan opfylde den købsaftale, du har indgået med os.
   Modtagere af disse oplysninger Vi kan videregive oplysningerne til myndighederne, herunder SKAT. Derudover kan vi videregive dit navn og dine kontaktoplysninger til det fragtfirma, som står for leveringen af dine varer. Vi kan desuden videregive dine oplysninger til de tjenesteudbydere, som står for gennemførsel af online betaling af dine køb i webshoppen. Vi overlader desuden dine personoplysningerne til vores databehandlere, herunder bl.a. vores systemleverandør, som hoster vores it-systemer, samt vores betalingspartnere og forskellige anmeldelsessites. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere, så alt glider glat og gnidningsfrit. Disse oplysninger gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne relaterer sig til, i henhold til de bogføringsregler, vi er underlagt, jf. bl.a. bogføringslovens kapitel 5.

  NYHEDSBREVE (MARKEDSFØRING)
  Vores informative og hyggelige nyhedsbreve, skal du modtage per e-mail og når du accepterer at du gerne vil modtage disse nyhedsbreve, og andet markedsføringsmateriale, indsamler vi dit navn og din e-mailadresse, og – i nogle tilfælde – oplysninger om, hvilke behandlinger eller produkter, du har købt, eller overvejet at købe. Retsgrundlaget for behandlingen er det samtykke du har givet i overensstemmelse med markedsføringslovens § 10 og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Igen overlader vi trygt dine personoplysninger til vores databehandlere, herunder vores systemleverandør, som hoster vores smarte it-systemer. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere. Disse oplysninger opbevares som udgangspunkt så længe vi anvender det samtykke, du har givet til at modtage markedsføringsmateriale, og indtil 2 år efter vores seneste anvendelse af det indirekte givne samtykke. 
  EVENTS MV.
  Når du deltager i et af vores inspirerende og hyggelige events, foredrag og lignende, som vi arrangerer løbende, registrerer vi dit navn og dine kontaktoplysninger. Det gør vi for at kunne holde styr på hvilke smukke ansigter vi kan regne med at se i kælderen på Stockholmsgade. Så ved vi hvor meget vi skal købe ind og forberede til jer. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, styk. 1, litra f, idet vi forfølger vores legitime interesse i at kunne planlægge og afholde events samt kommunikere med deltagerne.
  Disse oplysninger overlader vi som altid til vores databehandlere, herunder vores systemleverandør, som hoster vores it-systemer. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere og opbevares i 5 år i henhold til de bogføringsregler, vi er underlagt, jf. bl.a. bogføringslovens kapitel 5. 
  INDBERETNING AF BIVIRKNINGER
  Hvis der, 7, 9, 13, skulle gå hen og opstår en bivirkning grundet en behandling hos os, er du naturligvis beskyttet.
   I den forbindelse registrerer og indberetter vi de konkrete omstændigheder, herunder konsekvenserne for dig. Dette indebærer en præcis beskrivelse af den formodede bivirkning eller hvad vi kalder en eksponeringsreaktion, og kan omfatte registrering af dine helbredsoplysninger samt dit CPR-nr. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 1 og databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra g, jf. artikel 6, stk. 1, litra c, idet vi efter lægemiddellovens kapitel 5 er forpligtet til at indberette bivirkninger. Disse oplysninger videregives til Lægemiddelstyrelsen, idet vi er forpligtet hertil i henhold til lægemiddellovens kapitel 5 og vi beholder disse oplysninger i 10 år, til hvis du skulle komme forbi en anden gang, og vi selvfølgelig gerne vil undgå samme scenarie igen. Også fornuftigt at vi beholder dem, hvis en efterfølgende erstatningssag skulle blive oprettet.

  BRUG AF VORES HJEMMESIDE: 
  Når du besøger vores hjemmeside registrerer vi dine oplysninger via smarte cookies, herunder fx oplysninger om din IP-adresse, din browsertype, besøgstidspunktet, de hjemmesider der linkes fra, de hjemmesider der besøges, de features der anvendes, samt det indhold der besøges. Disse oplysninger kan i nogle tilfælde omfatte personoplysninger. Dette gør vi for at kunne tilbyde en sikker brugeroplevelse, for vi mener helt bestemt at det er bedre at vi har dine oplysninger, fremfor eventuelle hackere. På denne måde kan vi også lave målrettet marketing baseret på din adfærd. Dermed får du kun markedsføring, der er relevant for DIG. Retsgrundlaget for behandlingen er cookiebekendtgørelsens § 3, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f (for nødvendige funktionalitetscookies), idet vi forfølger vores legitime interesse i at kunne opretholde funktionaliteten og sikkerheden af hjemmesiden og cookiebekendtgørelsens § 4, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (for øvrige cookies). Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores særskilte Cookiepolitik. Vi overlader desuden, som altid, dine personoplysningerne til vores databehandlere, herunder vores systemleverandør, som hoster vores it-systemer. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere.

  NÅR DU ER LEVERANDØR MV. TIL NORMETICA
  Hvis du eller den virksomhed, du repræsenterer, er så heldige at være leverandør eller samarbejdspartner til Normetica, behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger. Når du kontakter os (fx via e-mail) vil din henvendelse ofte indeholde personoplysninger, herunder dine kontaktoplysninger, din tilknytning til en bestemt virksomhed eller andre personoplysninger, som du måtte give os. I visse tilfælde kan vi også modtage lignende personoplysninger om dig fra tredjemand, fx din arbejdsgiver eller dine kollegaer. Det gør vi for at kunne svare pænt for dine spørgsmål og henvendelser, således også for din egen skyld. Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet vi forfølger vores legitime interesse i at kunne kommunikere med dig samt evt. opfylde den aftale, vi har indgået med den virksomhed, du repræsenterer. Hvis vores aftale er indgået direkte med dig (og ikke et selskab), er retsgrundlaget for behandlingen databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, idet behandlingen er nødvendig for at opfylde en kontrakt, vi har indgået med dig (fx en serviceaftale).

  Igen overlades disse oplysninger til vores databehandlere, herunder vores systemleverandør, som hoster vores it-systemer. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere og opbevares i den periode vi har et samarbejde.

  VED KLAGER OG UTILFREDSHED: GENEREL INFORMATION OM RETTIGHEDER
  Hvis vi af en eller anden grund skulle være uenige om resultat eller forløb, er du naturligvis i din gode ret til at klage. Og retten til at trække samtykke tilbage i de situationer, hvor du har givet samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække tilbage. Det kan du gøre ved at kontakte vores klinik på Stockholmsgade på sædvanlig vis. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.
  DINE RETTIGHEDER ER TIL FOR DIN SKYLD – VIL DU VIDE HVAD VI VED?Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på Stockholmsgade på sædvanlig vis. Dine rettigheder indebærer:
  – Ret til at se oplysninger (indsigtsret) Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  – Ret til berigtigelse (rettelse) Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  – Ret til sletning I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  – Ret til begrænsning af behandling Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  – Ret til indsigelse Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
  – Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet) Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

  HVIS DU MENER AT VI IKKE HAR PASSET ORDENLIGT PÅ DINE OPLYSNINGER
   Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.http://www.datatilsynet.dk/

  Kontaktoplysninger

  Normetica ApS
  Fredensvej 1
  2920 Charlottenlund
  Tlf: 31424262
  Mail: kontakt@normetica.dk

  Handelsbetingelser for webshoppen klinikcamillarude.dk.
  (Gældende fra 1. August 2019)

   

  OVERSIGT
  1. Indledning
  2. Bestilling af varer
  3. Priser og betaling
  4. Restordrer
  5. Levering
  6. Reklamation og klager
  7. Farver
  8. Sikkerhed
  9. Ansvar
  10. Personoplysninger og cookies
  11. Lovvalg
  12. Forbehold.

  1. INDLEDNING
  Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af erhvervsdrivende på denne webshop, som ejes og drives af Klinik Camilla Rude, CVR-nr. 40577386, tlf. nr. +45 31 424 626, Stockholmsgade 31 kld., 2100 København Ø (herefter kaldet ”Klinik Camilla Rude” eller ”vi”).

  Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.

  Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er anført med kursiveret skrift i handelsbetingelserne.

  2. BESTILLING AF VARER
  Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger løbende, og vi træffes telefonisk på ovenstående tlf. nr. i tidsrummet 09:00-15:00 mandag, onsdag, torsdag og fredag og 11:00-18:00 tirsdag.

  Når du betaler en ordre, sender vi en ordrebekræftelse til din e-mail med en bekræftelse på modtagelse af ordren. Dermed er en handel mellem dig og Klinik Camilla Rude indgået og bundet. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. leveringsoplysninger.

  Du er selv ansvarlig for, at de kundeoplysninger, som du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

  3. PRISER OG BETALING
  Ved levering af varen modtager du en faktura, hvor der er tillagt 25 % moms.
  Kreditgivning vurderes individuelt.
  Følgende betalingskort kan anvendes:
  – Dankort og VISA/Dankort
  – VISA
  – VISA Elektron
  – MasterCard.
  Når du er logget ind på klinikcamillarude.dk er alle opgivne priser på klinikcamillarude.dk i DKK og inkl. Moms og andre afgifter, medmindre andet er angivet. Priserne er dagspriser og opdateres løbende. Alle priser er endvidere rene listepriser uden evt. kollirabatter eller tillæg for anbrud af kolli. Eventuel fakturarabat, fragtomkostninger og restordrer er ikke medregnet i den oplyste pris. Hvis betaling skal ske via kort, trækkes betaling for bestilling ikke før, vi har afsendt varer til jer. Først da vil beløbet blive trukket på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. De oplysninger, du indtaster ved brug af betalingskort, sendes direkte til Nets i krypteret form, dvs. det kun er Nets, som kan læse disse oplysninger. Klinik Camilla Rude har ikke adgang til oplysningerne.

  Viabill
  Vi henviser til Viabill’s egne vilkår og bestemmelser her: Viabill – Køb nu, betal når du vil

  4. HANDELSBETINGELSER FOR GAVEKORT
  Gavekortet som du køber via klinikcamillarude.dk er gyldig i 36 mdr. Når du har gennemført betalingen online, modtager du næstkommende hverdag en mail med værdibeviset.

  Du skal huske at medbringe værdibeviset ved behandling i klinikken, da alle værdibeviser har en unik kode. Du kan vise værdibeviset på din smartphone eller udskrevet på papir.

  Fortrydelsesretten på gavekortet er op til 14 dage og løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Ønsker du at fortryde dit køb af gavekortet, bedes du kontakte os pr. tel.: +45 31 424 262.

  5. RESTORDRER
  Medmindre andet er aftalt optager Klinik Camilla Rude ikke restordrer og efterleverer ikke restordrer fragtfrit. Eventuelle restordrer bedes genbestilt med næste ordre.

  6. LEVERING
  Varer bestilt på klinikcamillarude.dk leveres i Danmark.

  Klinik Camilla Rude bestræber sig på at afsende de bestilte varer inden for 1-3 hverdage, dog må der påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med højtider og ferier.

  Pakker leveres med posten. Dette kan enten forekomme ved hjemmelevering eller ved modeling. Ved modeling vælger du selv, hvor du vil afhente din pakke.

  Fri fragt i hele Danmark

  Hvis du bestiller uden for Danmark bliver fragt beregnet ud fra størrelse og vægt på den endelige forsendelse og fremgår af ordrebekræftelsen.

  Restordrer
  Klinik Camilla Rude tager forbehold for restordrer og gør opmærksom på, at der kan pålægges fragtomkostninger, såfremt den leverede ordre ikke overstiger kr. 750,- ekskl. moms.

  7. REKLAMATION
  Du har reklamationsret for køb af mangelfulde varer eller forsinkede varer i henhold til købeloven, dog således at forsinkelser på mindre end 7 dage ikke anses for forsinkelse i købelovens forstand. Såfremt du ønsker at udøve din reklamationsret, skal du reklamere straks og ikke senere end 8 dage efter modtagelse af varen. Ved reklamation bedes du benytte den elektroniske reklamationsblanket, som findes i punktet under handelsbetingelserne på klinikcamillarude.dk.

  8. FARVER
  Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke som en mangel i købelovens forstand.

  9. SIKKERHED
  Alle betalinger på klinikcamillarude.dk foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af Nets. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, og det er kun Nets, der kan læse informationerne. Klinik Camilla Rude har ingen rettigheder hertil.

  Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort, kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.

  10. ANSVAR
  Klinik Camilla Rude er kun erstatningsansvarlig over for dig som kunde ved tab eller skade påført som følge af grov uagtsomhed eller forsætlige handlinger. Klinik Camilla Rude er under alle omstændigheder ikke ansvarlig for indirekte tab, fx tab af data eller tabt indtjening.

  11. PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES
  Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven.

  12. LOVVALG
  Disse handelsbetingelser og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

  Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med købsaftalen, skal afgøres ved Retten.

  13. FORBEHOLD
  Vi tager forbehold for tastefejl, prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.

  14. BETALINGSKORT
  Nedenstående kan du se hvilke betalingskorttyper vi modtager hos Klinik Camilla Rude.

  rude teller 600x80 1
  Hvis du ønsker at skabe en karriere hos Normetica, vil vi gerne høre fra dig.
  Vi er altid interesseret i nye og smilende medarbejdere – og søger løbende behandlere med relevant uddannelsesbaggrund til vores team. Vi bliver altid glade for at modtage ansøgninger med CV. Hvis du har lyst til at være en del af vores team, så er du velkommen til at sende os en ansøgning. Vi gemmer dine oplysninger, hvis der skulle opstå en stilling, der matcher dine kvalifikationer. Indtast dine kontaktoplysninger og vedhæft din ansøgning her. Vi glæder os til at høre fra dig.
   
  kontakt@normetica.dk