Site Logotype

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål, som vi modtager hos Normetica. Derudover kan du læse om vores handelsbetingelser, databehandling, æstetik, etik og sikkerhed, vores udstyr og tilsynsrapport. Vil du gerne have mere information eller hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

 • Botox & Fillers
 • BB GLOW
 • Micro Needling
 • Profhilo behandling
 • Microgold med botox

Botox / Botulinum toksin er et stof man har brugt siden 80érne til behandling af blandt andet kosmetisk rynkebehandling spastiske lammelser og svedgener. Produktet er udbredt over hele verden hvor det hertil bruges til at løsne smertefulde krampetilstande da botox virker muskelafslappende og kan stoppe fx muskelspasmer.

I sin rene form er Botulinum toksin type A et giftstof men til kosmetisk brug er doserne så ekstremt små at de er komplet ufarlige. Af tilsvarende mærker kan nævnes Dysport, NeuroBLoc og Vistabel.

Hvis du ikke har fået en botox behandling på vores klinik før, er det et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at du bliver konsulteret af én af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Dette fremgår af Bekendtgørelse om kosmetisk behandling § 34, omhandlende betænkningstid. Konsultationen er kun et krav inden den første behandling med botox i klinikken. Herefter vil du blot kunne booke tider til en opfølgendende botox behandlinger.

Ved konsultationen vil hudlægen analysere dit ansigt og tilrettelægge behandlingen ud fra dine ønsker og samtidig informere dig om, hvordan behandlingen virker og hvilke botox bivirkninger, der kan være ved behandlingen.

Det er vigtigt for os at klæde dig godt på forud for din første behandling. Hertil er det vigtigt at du føler dig i trygge hænder og får stillet alle de spørgsmål du end måtte have.

Med botox kan man behandle de dynamiske rynker, dvs. rynker der skyldes muskelsammentrækninger i huden. Efter injektion vil musklerne i det behandlede område forhindres i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. Dette vil få musklerne til at spænde sig op og dermed vil rynker blive udglattet.og forhindres samtidig væsentligt i at dannes på ny. Effekten vil være midlertidig på ca tre til seks måneder.

En vigtig ting at bide mærke i er, at følesansen i det behandlede område er uændret og det vil kun være det behandlede område som vil være påvirket.

En botox behandling kan eventuelt kombineres med andre behandlinger heriblandt laser- og filler behandling

Før Botox behandling

Som det første vil huden i dit ansigt blive nøje rengjort for at undgå bakterier. Din behandler vil fortælle dig præcist hvad der skal ske og besvare eventuelle spørgsmål.

Under botoxbehandling

Botox behandlingen foretages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin og tynd nål injicerer små mængder af produktet i de fine ansigts- eller halsmuskler. Botox lægges lige under huden i muskulaturen på strategisk udvalgte steder. Selve behandlingen tager ofte kun ganske kort tid på ca. 10 – 15 minutter, og der kan være lidt ubehag forbundet med indgrebet som ophører straks ved behandlingens afslutning.

Efter botoxbehandling

Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og du vil derfor først kunne se det endelige resultat efter et par uger.

Du kan opleve en let rødme ved indstiksstedet i nogle timer efter indsprøjtningen og du bør helt undgå at røre eller bruge makeup i området de efterfølgende timer for at undgå infektion. Hertil er det vigtigt, at der ikke masseres eller trykkes på det behandlede område i de først 4 timer, så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

Du kan som regel sagtens tage på arbejde efterfølgende/dagen efter uden synlige tegn på behandling.

Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig, eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage. Herefter kan du når du føler at der igen er ved at være behov for en behandling, booke en ny tid til en opfølgende botox behandling. Er du i tvivl er du selvfølgelig altid velkommen til at få en faglig vurdering.

Botox benyttes i særlig høj grad til kosmetisk behandling, blandt andet til at fjerne bekymringsrynken mellem øjenbrynene, kragetæer og smilerynker ved øjnene, rygerynker ved mundvige, tandkødssmil, bunny lines, v shape og mere.

Som udgangspunkt er langt de fleste personer egnede til en botox behandling, der kan dog forekomme visse situationer hvor det frarådes eller man bør udsætte behandlingen. Det gør sig blandt andet gældende ved aktiv akne eller herpes i det område som ønskes behandlet.

Hos Normetica tilbyder vi blandt andet følgende botox behandlinger som vi er stor erfaring med:

 • Gummy Smile / Tandkødssmil
 • Botox i kæbemusklerne mod spændinger eller for at lave V shape
 • Smilerynker og kragetæer ved øjnene
 • Panderynker og rynker mellem øjenbryn
 • Næserynker / Bunny lines
 • Rygerynker og nedadvendte mundvige
 • Svedgener i håndflader, fødder eller armhuler

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på klinikken ved eventuelle spørgsmål.

Ikke-permanente fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppens bindevæv. De forskellige ikke-permanente fillers adskiller sig ved gelens viskositet og hvorvidt, der er andet end hyaluronsyre blandet i. De tykkeste geler anvendes til fyldning af kinder, de næsttykkeste til dybere furer, folder f.eks. furen fra næse til mundvigen. Endelig findes der ikke-permanente fillers specielt til læberne.

Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden og derfor bliver huden slappere. Når ikke-permanente fillers indsprøjtes i folder og furer opstået af følger heraf, udfyldes og glattes disse, fordi gelen giver ny volumen i huden og huden mere spændstig. Gelen integreres med det omgivende væv og da der er en løbende omsætning af hyaluronsyre i huden, vil effekten aftage efterhånden.

BB Glow også kendt som semi permanent Make Up, er for mange blevet en uundværlig del af skønhedsplejen. Denne nye form for Permanent Make Up foregår uden nogen grad af tatovering. Den er semi-permanent, naturlig og fuld sf vitaminer.

Behandlingen udføres kun af klinikkens kosmetiske sygeplejersker, som anvender en særligt godkendt permanent make up maskine med nanonåle, der skaber mikroskopiske nanokanaler i huden, hvor kollagen og vitaminer kan trænge i dybden og arbejde.

Der findes 5 forskellige farve nuancer. Og vi udvælger og blander efter en vurdering af netop dine naturlige nuancer, forinden behandlingen påbegyndes. Vi fordeler forskellige grader af mørke og lyse nuancer forskellige steder i ansigtet for at give dig det smukkeste og mest naturlige resultat.

Hele behandlingen varer ca. en time.

Maskinens teknologi sikrer, at der ingen smerter er ved behandlingen, og derfor behøves ingen bedøvelse.

En helt eksklusiv vitamin cocktail med en 100% ren farve er specielt udviklet til at trænge ned i huden. I denne cocktail er både vitamin C og vitamin E, antioxidanter, kollagen, hyaluronsyre og niacinamid (et B3 vitamin, som bleger huden). Alle ingredienserne i cocktailen trænger dybt ned i underhuden og booster huden intensivt med både farve, glød og fugt.

Ar behandling med Micro needling giver dig en smukkere hud med et yngre og friskere udseende. Vi anvender en lille maskine, som ligner en blyant. I maskinen er der tynde nåle, som penetreres ned i huden og skader huden. Når huden bliver skadet, reagerer den ved at arbejde på højtryk og collagenen i huden boostes på rekordtid.

Den nyskabte mængde af collagen modarbejder rynker og ar i dybden og gør huden yngre at se på. Selvom ar og rynker behandles dybt i underhuden er micro needling en smertefri behandling. Du vil få et tykt lag bedøvelsescreme på, inden behandlingen går i gang. Behandlingen vil føles som en almindelig ansigtsbehandling og afsluttes med en lækker hyaluron-intensiv maske, som køler huden og giver den fugt. Da huden både skal bedøves, behandles og fugtes, kan du forvente en behandlingstid på 60 min.

Selvom ar og rynker behandles dybt i underhuden er micro needling en smertefri behandling. Du vil få et tykt lag bedøvelsescreme på, inden behandlingen går i gang. Behandlingen vil føles som en almindelig ansigtsbehandling og afsluttes med en lækker hyaluron-intensiv maske, som køler huden og giver den fugt. Da huden både skal bedøves, behandles og fugtes, kan du forvente en behandlingstid på 60 min.

Før behandling af ar eller rynker må ikke anvendes selvbruner på det pågældende område op til behandlingen og solbadning skal ligeledes undgås, da huden ikke må være for solbrændt.

Samme dag behandlingen udføres, vil huden være stærkt rød og føles irriteret. Det er vigtigt at fugte huden flere gange i løbet af dagen og brug af make-up skal undgås. Alt efter hvilke hudproblemer, der behandles, kan rødmen vare ved i 2-5 dage og langsomt fortage sig i denne periode.

Er solen fremme på himlen, anbefales det at anvende faktor 50 i to uger efter behandlingen foretages.

Profhilo består af hyaluronsyre i dets reneste form. Hyaluronsyre er et stof, der naturligt eksisterer i kroppens bindevæv, men som mindskes gradvist med alderen, og derfor bliver huden slappere. Profhilo indsprøjtes i dét område, hvor du ønsker at forynge din hud. Behandlingen foregår omhyggeligt med små stik på en sådan måde, at din egen produktion af kollagen aktiveres og arbejder sig større. Produktet spredes rundt i kroppen, så der ikke skabes en intens volumen på ét specifikt sted. Og dette giver et helt naturligt udseende.

Profhilo kan forynge slap hud på kinder, hals, decolleté, underarme og håndflader. Behandlingen er derfor ikke blot en rynkebehandling.

Før du bliver behandlet med Profhilo skal du konsulteres hos en af klinikkens sygeplejersker. Det er et lovkrav i Danmark, at konsultationen foregår mindst 2 dage før, vi foretager behandlingen. Reglen er til for at sikre, at du er sikker på, at du ønsker behandlingen, efter du er blevet informeret om resultat og eventuelle bivirkninger.

 

Du vil have små stik på det behandlede område, som kan ses i 12-24 timer efter behandlingen. Normalt vil du kunne være foruden stik dagen efter behandlingen, og du kan derfor planlægge aftaler og arbejde som du plejer.
Der kan dog forekomme hævelse den første uge efter behandlingen, da nogle trækker væske ved injiceringen.
I andre tilfælde kan der forekomme blå mærker efter stikkene, hvis nålene har ramt blodkar under huden. Dette vil gå i sig selv igen efter en uges tid, som blå mærker gør normalt.

Behandlingen foretages over 2 omgange. Da processen er helt naturlig for kroppen, kræver det længere tid at opnå det endelige resultat, end en fillerbehandling vil gøre. Til gengæld varer resultatet i længere tid.
Efter første behandling aktiveres kollagenet i din hud, og der begynder at komme lidt resultat efter 4 uger, hvor behandling nummer 2 udføres. 4 uger efter nummer 2 behandling (altså 8 uger inde i processen) ses det endelige resultat.

Resultatet varierer fra person til person, da alle kroppe er forskellige og reagerer forskelligt. Det er derfor ikke muligt at garantere en bestemt holdbarhedstid. Jo yngre din krop er, jo mere modstandsdygtig er den. Og derfor holder resultatet længere, jo ældre du bliver.
Typisk holder resultat i mere end et år. Vi anbefaler, at du får foretaget behandlingen én gang om året for hele tiden at opretholde resultatet optimalt.

Micro Gold med Botox giver dig et smukkere, yngre og friskere udseende med minimeret porer samt glattere og mere jævn hudstruktur.

Overvejer du en traditionel botox behandling, tilbyder vi også dette. Vi er en top moderne og professionel klinik, der vægter kvalitet, uddannelse og personlig service meget højt.

Micro Gold med Botox giver dig et smukkere, yngre og friskere udseende med minimeret porer samt glattere og mere jævn hudstruktur. Behandlingen er en eksklusiv behandling og blanding af Botox og medicinsk cocktail af vitaminer som er sammensat efter dine behov. Dette skubbes ind i huden med fine 24-karat guldbelagte nåle, hvorefter du vil opnå en markant forbedret hudtilstand. Nålene er lavet af titanium og er tyndere end de traditionelle micronåle, hvorfor du vil opleve en smertefri behandling.

Behandlingen vil føles som en almindelig ansigtsbehandling og afsluttes med en lækker maske, som køler huden og giver den fugt. Da huden både skal bedøves, behandles og fugtes, kan du forvente en behandlingstid på 30 min.

 

Sol og solarium bør undgås mindst 24 timer, helst én uge før Micro Gold behandling. Derudover skal behandlingsområdet være rent og fri for alle typer cremer og andet. Samme dag behandlingen udføres kan der opleves rødmen og svag hævelse af huden. Dette forsvinder normalt efter et par timer. Ansigtet skal ikke vaskes/renses de første 6 timer – og make-up skal ligeledes undgås de første 6 timer efter behandling.

Er solen fremme på himlen, anbefales det at anvende faktor 50 i to uger efter behandlingen foretages.

 
Email
BOOK TID TIL DIN BEHANDLING