skønhedsunivers

8 Years experience

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for webshoppen klinikcamillarude.dk.
(Gældende fra 1. August 2019)

OVERSIGT
1. Indledning
2. Bestilling af varer
3. Priser og betaling
4. Restordrer
5. Levering
6. Reklamation og klager
7. Farver
8. Sikkerhed
9. Ansvar
10. Personoplysninger og cookies
11. Lovvalg
12. Forbehold.

1. INDLEDNING
Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af erhvervsdrivende på denne webshop, som ejes og drives af Klinik Camilla Rude, CVR-nr. 40577386, tlf. nr. +45 31 424 626, Stockholmsgade 31 kld., 2100 København Ø (herefter kaldet ”Klinik Camilla Rude” eller ”vi”).

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.

Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er anført med kursiveret skrift i handelsbetingelserne.

2. BESTILLING AF VARER
Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger løbende, og vi træffes telefonisk på ovenstående tlf. nr. i tidsrummet 09:00-15:00 mandag, onsdag, torsdag og fredag og 11:00-18:00 tirsdag.

Når du betaler en ordre, sender vi en ordrebekræftelse til din e-mail med en bekræftelse på modtagelse af ordren. Dermed er en handel mellem dig og Klinik Camilla Rude indgået og bundet. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. leveringsoplysninger.

Du er selv ansvarlig for, at de kundeoplysninger, som du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

3. PRISER OG BETALING
Ved levering af varen modtager du en faktura, hvor der er tillagt 25 % moms.
Kreditgivning vurderes individuelt.
Følgende betalingskort kan anvendes:
– Dankort og VISA/Dankort
– VISA
– VISA Elektron
– MasterCard.
Når du er logget ind på klinikcamillarude.dk er alle opgivne priser på klinikcamillarude.dk i DKK og inkl. Moms og andre afgifter, medmindre andet er angivet. Priserne er dagspriser og opdateres løbende. Alle priser er endvidere rene listepriser uden evt. kollirabatter eller tillæg for anbrud af kolli. Eventuel fakturarabat, fragtomkostninger og restordrer er ikke medregnet i den oplyste pris. Hvis betaling skal ske via kort, trækkes betaling for bestilling ikke før, vi har afsendt varer til jer. Først da vil beløbet blive trukket på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. De oplysninger, du indtaster ved brug af betalingskort, sendes direkte til Nets i krypteret form, dvs. det kun er Nets, som kan læse disse oplysninger. Klinik Camilla Rude har ikke adgang til oplysningerne.

Viabill
Vi henviser til Viabill’s egne vilkår og bestemmelser her: Viabill – Køb nu, betal når du vil

4. HANDELSBETINGELSER FOR GAVEKORT
Gavekortet som du køber via klinikcamillarude.dk er gyldig i 36 mdr. Når du har gennemført betalingen online, modtager du næstkommende hverdag en mail med værdibeviset.

Du skal huske at medbringe værdibeviset ved behandling i klinikken, da alle værdibeviser har en unik kode. Du kan vise værdibeviset på din smartphone eller udskrevet på papir.

Fortrydelsesretten på gavekortet er op til 14 dage og løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Ønsker du at fortryde dit køb af gavekortet, bedes du kontakte os pr. tel.: +45 31 424 262.

5. RESTORDRER
Medmindre andet er aftalt optager Klinik Camilla Rude ikke restordrer og efterleverer ikke restordrer fragtfrit. Eventuelle restordrer bedes genbestilt med næste ordre.

6. LEVERING
Varer bestilt på klinikcamillarude.dk leveres i Danmark.

Klinik Camilla Rude bestræber sig på at afsende de bestilte varer inden for 1-3 hverdage, dog må der påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med højtider og ferier.

Pakker leveres med posten. Dette kan enten forekomme ved hjemmelevering eller ved modeling. Ved modeling vælger du selv, hvor du vil afhente din pakke.

Fri fragt i hele Danmark

Hvis du bestiller uden for Danmark bliver fragt beregnet ud fra størrelse og vægt på den endelige forsendelse og fremgår af ordrebekræftelsen.

Restordrer
Klinik Camilla Rude tager forbehold for restordrer og gør opmærksom på, at der kan pålægges fragtomkostninger, såfremt den leverede ordre ikke overstiger kr. 750,- ekskl. moms.

7. REKLAMATION
Du har reklamationsret for køb af mangelfulde varer eller forsinkede varer i henhold til købeloven, dog således at forsinkelser på mindre end 7 dage ikke anses for forsinkelse i købelovens forstand. Såfremt du ønsker at udøve din reklamationsret, skal du reklamere straks og ikke senere end 8 dage efter modtagelse af varen. Ved reklamation bedes du benytte den elektroniske reklamationsblanket, som findes i punktet under handelsbetingelserne på klinikcamillarude.dk.

8. FARVER
Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke som en mangel i købelovens forstand.

9. SIKKERHED
Alle betalinger på klinikcamillarude.dk foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af Nets. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, og det er kun Nets, der kan læse informationerne. Klinik Camilla Rude har ingen rettigheder hertil.

Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort, kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.

10. ANSVAR
Klinik Camilla Rude er kun erstatningsansvarlig over for dig som kunde ved tab eller skade påført som følge af grov uagtsomhed eller forsætlige handlinger. Klinik Camilla Rude er under alle omstændigheder ikke ansvarlig for indirekte tab, fx tab af data eller tabt indtjening.

11. PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES
Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven.

12. LOVVALG
Disse handelsbetingelser og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med købsaftalen, skal afgøres ved Retten.

13. FORBEHOLD
Vi tager forbehold for tastefejl, prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.

14. BETALINGSKORT
Nedenstående kan du se hvilke betalingskorttyper vi modtager hos Klinik Camilla Rude.

GRATIS KONSULTATION

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider, der er ledige, og book din behandling i vores online bookingsystem.