Site Logotype

Handelsbetingelser

OVERSIGT
1. Indledning
2. Bestilling af varer
3. Priser og betaling
4. Restordrer
5. Levering
6. Reklamation og klager
7. Farver
8. Sikkerhed
9. Ansvar
10. Personoplysninger og cookies
11. Lovvalg
12. Forbehold. 1.Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af erhvervsdrivende på denne webshop, som ejes og drives af Klinik :normetica, CVR-nr. 41072482, tlf. Nr. +45 31 424 626, Fredensvej 1, 2920 Charlottenlund.

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.

Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er anført med kursiveret skrift i handelsbetingelserne.

2. BESTILLING AF VARER

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger løbende, og vi træffes telefonisk på ovenstående telefonnummer i klinikkens åbningstider.

Når du betaler en ordre, sender vi en ordrebekræftelse til din e-mail med en bekræftelse på modtagelse af ordren. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. leverings oplysninger.

Du er selv ansvarlig for, at de kunde oplysninger, som du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

3. PRISER OG BETALING

Ved levering af varen modtager du en faktura, hvor der er tillagt 25 % moms.
Kreditgivning vurderes individuelt.
Følgende betalingskort kan anvendes:
– Dankort og VISA/Dankort
– VISA
– VISA Elektron
– MasterCard.
Når du er logget ind på, www.normetica.dk er alle opgivne priser anført i DKK og inkl. Moms og andre afgifter, medmindre andet er angivet. Priserne er dagspriser og opdateres løbende. Alle priser er endvidere rene listepriser uden evt. kollirabatter eller tillæg for anbrud af kolli. Eventuel fakturarabat, fragtomkostninger og restordrer er ikke medregnet i den oplyste pris.

Hvis betaling skal ske via kort, trækkes betaling for bestilling ikke før, vi har afsendt din vare. Først da vil beløbet blive trukket på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. De oplysninger, du indtaster ved brug af betalingskort, sendes direkte til Nets i krypteret form, dvs. det kun er Nets, som kan læse disse oplysninger. :normetica har ikke adgang til oplysningerne.

4. HANDELSBETINGELSER FOR GAVEKORT

Gavekortet som du køber via vores hjemmeside er gyldig i 36 mdr. Når du har gennemført betalingen online, modtager du næstkommende hverdag en mail med værdibeviset.

Du skal huske at medbringe værdibeviset ved behandling i klinikken, da alle værdibeviser har en unik kode. Du kan vise værdibeviset på din smartphone eller udskrevet på papir.

Fortrydelsesretten på gavekortet er op til 14 dage og løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Ønsker du at fortryde dit køb af gavekortet, bedes du kontakte os pr. tlf.: +45 31 424 262.

5. RESTORDRER

Medmindre andet er aftalt optager :normetica ikke restordrer og efterleverer ikke restordrer fragtfrit. Eventuelle restordrer bedes genbestilt med næste ordre.

6. LEVERING

Varer bestilt på vores hjemmeside leveres i Danmark.

:normetica bestræber sig på at afsende de bestilte varer inden for 1-3 hverdage, dog må der påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med højtider og ferier.

Pakker leveres med posten. Dette kan enten forekomme ved hjemmelevering eller ved modellering. Ved modeling vælger du selv, hvor du vil afhente din pakke.

Fri fragt i hele Danmark

Hvis du bestiller uden for Danmark bliver fragt beregnet ud fra størrelse og vægt på den endelige forsendelse og fremgår af ordrebekræftelsen.

Restordrer
:normetica tager forbehold for restordrer og gør opmærksom på, at der kan pålægges fragtomkostninger, såfremt den leverede ordre ikke overstiger kr. 750,- ekskl. moms.

7. REKLAMATION

Du har reklamationsret for køb af mangelfulde varer eller forsinkede varer i henhold til købeloven, dog således at forsinkelser på mindre end 7 dage ikke anses for forsinkelse i købelovens forstand. Såfremt du ønsker at udøve din reklamationsret, skal du reklamere straks og ikke senere end 8 dage efter modtagelse af varen. Ved reklamation bedes du benytte den elektroniske reklamationsblanket, som findes i punktet under handelsbetingelserne på normetica.dk.

8. FARVER

Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke som en mangel i købelovens forstand.

9. SIKKERHED

Alle betalinger på vores hjemmeside foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af Nets. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, og det er kun Nets, der kan læse informationerne. :normetica har ingen rettigheder hertil.

Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort, kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.

10. ANSVAR

:normetica er kun erstatningsansvarlig over for dig som kunde ved tab eller skade påført som følge af grov uagtsomhed eller forsætlige handlinger. :normetica er under alle omstændigheder ikke ansvarlig for indirekte tab, fx tab af data eller tabt indtjening.

11. PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES

Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven.

12. LOVVALG

Disse handelsbetingelser og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med købsaftalen, skal afgøres ved Retten.

13. FORBEHOLD

Vi tager forbehold for tastefejl, prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.

14. BETALINGSKORT

Nedenstående kan du se hvilke betalingskorttyper vi modtager hos :normetica