Site Logotype

BB Glow

Slide

BB Glow Behandling

BB Glow også kendt som semi permanent Make Up, er for mange blevet en uundværlig del af skønhedsplejen. Denne nye form for Permanent Make Up foregår uden nogen grad af tatovering. Den er semi-permanent, naturlig og fuld af vitaminer.

Behandlingen udføres kun af klinikkens kosmetiske sygeplejersker, som anvender en særligt godkendt permanent make up maskine med nanonåle, der skaber mikroskopiske nanokanaler i huden, hvor kollagen og vitaminer kan trænge i dybden og arbejde.

Der findes 5 forskellige farve nuancer. Og vi udvælger og blander efter en vurdering af netop dine naturlige nuancer, forinden behandlingen påbegyndes. Vi fordeler forskellige grader af mørke og lyse nuancer forskellige steder i ansigtet for at give dig det smukkeste og mest naturlige resultat.

Hele behandlingen varer ca. en time.

Maskinens teknologi sikrer, at der ingen smerter er ved behandlingen, og derfor behøves ingen bedøvelse.

Disse vitaminer er i behandlingen

En helt eksklusiv vitamincocktail med en 100% ren farve er specielt udviklet til at trænge ned i huden. I denne cocktail er både vitamin C og vitamin E, antioxidanter, kollagen, hyaluronsyre og niacinamid (et B3 vitamin, som bleger huden). Alle ingredienserne i cocktailen trænger dybt ned i underhuden og booster huden intensivt med både farve, glød og fugt.

Et forløb af 3 behandlinger varer i ca. 4-6 måneder afhængigt af hudtype, hjemmepleje og livsstil. En enkelt behandling virker i 10-12 dage og anbefaler derfor vi, at du får et forløb.

Untitled design 31
Untitled design 40 1
Slide
Slide

Sådan ser du ud efter behandlingen

Efter en enkelt behandling med BB Glow ses tydelige resultater. Men resultatet bliver væsentligt forstærket ved flere omgange. Efter et forløb vil din hudtone være jævn og ensartet. Pigmentpletter, rødme og rander under øjnene dækkes, og huden vil have en glød og et synligt fugtet udseende.

Du vil vågne op om morgenen og have samme udseende, som når du har anvendt en mild foundation og samtidig har fugtet huden ekstraordinært.