botox mod sved

botox

V-SHAPE BOTOX

V-shape med Botox er med til at skabe et feminint look.

NORMETICA

KØB DIN BOTOX
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

V-SHAPE

Mange ønsker et V-formet look med en fin kæbelinie og en hage, der går ned i en spids fra kæberne. Det kaldes V-shape, fordi kæbepartiet danner et fint V. Med et v-formet ansigt ser dit ansigt smallere og mere feminint ud.

SÅDAN BEHANDLES DU FOR AT FÅ V-SHAPE

For at skabe dette feminine look skal både kæbeparti, hage og kæbelinie være markeret. En Botoxbehandling får musklerne i kæbepartiet til at slappe af, og dermed gøres kæberne smallere. Er kæbelinien og hagen ikke markeret, kan dette gøres ved at behandle disse områder med filler. Ved en konsultation finder sygeplejersken frem til, om kæbelinie og hage skal behandles for at skabe et V-formet look til dig.

Læs mere om behandling med Botox her.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.