SUNEKOS BEHANDLING TIL ALDERSTEGN OG MØRKE RANDER UNDER ØJNENE

NORMETICA

KØB DIN SUNEKOS
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

Sunekos er den nyeste vidunder behandling til dig, som ønsker at reducere rande, rynker og alderstegn i øjenområdet.
Behandlingen er på kort tid blevet populær verden over, fordi den effektivt giver et yngre udseende, som ser naturligt ud. Resultatet ses med det samme.

Sunekos er en kosmetisk injektionsbehandling, der indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som er afgørende for volumen i huden. Sunekos forynger huden indefra ved at booste produktionen af kollagen og elastin og kan anvendes til både krop og ansigt. I ansigtet reducerer behandlingen
mørke rande og poser under øjnene samt fine linjer og rynker. Sunekos giver et yngre udseende og en glat hud på en naturlig måde. Den løfter huden og giver huden fugt.

Hyaluronsyre og aminosyre er naturlige bestanddele af hudens bindevæv, og ved at forøge mængden af syren gør vi hudens udseende yngre og mere spændstig.
Sunekos er dermed ikke skadelig for kroppen. Gelen indsprøjtes i huden og dermed hæves fordybningen i huden, og rynker og rande udglattes.

SÅ LÆNGE HOLDER BEHANDLING MED SUNEKOS

Sunekos behandling er ikke permanent. Resultatet varer ca. 6 måneder. Og et par måneder derefter vil hudens kvalitet fortsat være forbedret.

Vi anbefaler, at et behandlingsforløb med Sunekos består af 3 behandlinger med omkring en 1-2 ugers mellemrum. Derved opnås optimalt resultat.

SÅDAN UDFØRES BEHANDLING MED SUNEKOS

Huden desinficeres og produktet injiceres forsigtigt ind i huden af en professionel behandler. Derved kan mærkes prik på huden. Behandlingen varer 20-30 min.

Efter behandling kan forekomme en smule blå mærker eller hævelse i det behandlede område. Allerede et par timer efter vil det meste fortages, og mærkerne kan skjules med makeup.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.