Cosmelan behandling i klinikken hos Camilla Rude

PEELINGS

BEHANDLING MOD SOLSKADER

Solskader kan behandles effektivt.

NORMETICA

KØB DIN PEELING
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

SOLSKADER

De godartede kan være af genetisk oprindelse eller forårsagede af fysiske skader såsom solskoldning eller naturlig ældning af huden.

Særligt store pigmentpletter kan let fjernes, men det skal først skal dokumenteres, at de er godartede. Derfor vil vi påbegynde behandlingsforløbet med en konsultation med vores hudlæge for at sikre læsionens tilstand.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.