DAGLIG LEDER OG EJER

TEAM

SIV

Med en imponerende og ulogisk alder på 32, er Siv direktør, daglig leder og ansvarlig for drift, vores uundværlige personale og køb samt salg.

Perfektionist og æstetiker til fingerspidserne og altid klar med vidtrækkende viden, svar og løsninger på alle tænkelige problemstillinger.

Team rude

Skønhed skaber velvære

Med en drivkraft på størrelse med et containerskib, sørger Siv for at alt spiller og at klinikken fortsætter med at være kendt for alt det gode, vi selv synes den indeholder. Hendes faglige niveau er lige så højt som hendes temperament, men det er en glædelig nødvendighed og i dén grad en del af charmen ved denne mørkhårede skønhed. Perfektionist og æstetiker til fingerspidserne og altid klar med vidtrækkende viden, svar og løsninger på alle tænkelige problemstillinger.

Men denne kvinde har i dén grad også noget at ha’ det i:
Efter hun blev færdiguddannet på Københavns Erhvervsakademi indenfor E-Design og Business, joinede hun fluks Frankly Web som en spirende Salgs -og IT Assistent og blev der i fire år. Med samme mængde krudt i røven som en mellemstor kanon, startede og byggede hun herefter en online bolig platform, kaldet WeShareHomes. Det var en udlejningsportal med boliger, og var gennemtænkt og smart. Året efter prøvede hun kræfter hos Optimeo, igen inden for salgs og marketing, som vi vist må sige er hendes absolutte spidskompetence.

Klinik Camilla Rude er lykkelige og stolte over at have en powerkvinde af en sådan kaliber ombord på skuden. Må det vare for evigt.

klinikcamillarude

MØD RESTEN AF TEAMET BAG
KLINIK CAMILLA RUDE

klinikcamillarude

BLEV EN DEL AF
VORES TEAM

We're Ready!

Let's Connect

Vi hos Klinik Camila Rude vil blive utrolig glade, hvis du har lyst til at følge os på de sociale medier. Følg os og få de seneste nyheder med det samme. Klik på ikonerne og følg os på Facebook & Instagram