botox mod sved

Filler

FILLER MOD RYNKER FORÅRSAGET AF RYGNING

Få reduceret rygerynker, som er de små rynker over læberne, der oftest opstår blandt rygere.

NORMETICA

KØB DIN FILLER
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

RYGERYNKER

Filler mod rygerynker gives ofte for at modvirke et stramt udtryk i ansigtet. En behandling med filler vil udfylde rynkerne og derved mildne ansigtets udseende og udtryk.

HVOR LÆNGE VIRKER FILLER?

Behandling med filler virker i 6 – 12 måneder, men varierer efter den enkeltes hudtype og livsstil, rynkernes dybde og det behandlede område.Den første fillerbehandling holder dog ofte i kortere tid end de efterfølgende behandlinger, da kroppen skal vendes til at optage filler.

VI BRUGER JUVEDERM FILLER

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm. Juvederm er det nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillere på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter. Ønsker du i stedet et generelt boost til din hud eller lider du af små ar og ujævn hudstruktur, så bør du læse om Juvederm Hydrate, der mest af alt minder om en semi-permanent indre creme.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.