Cosmelan behandling i klinikken hos Camilla Rude

Filler

FILLERS UNDER ØJNENE MOD RANDER

Få forebygget rande under øjnene med Filler og få et friskere udseende.

NORMETICA

KØB DIN FILLER
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

RANDER UNDER ØJNENE

Får du af vide, at du ser træt ud, uden du er det? Rander under øjnene ses ofte, fordi der er fuger. Fugerne gør, at området ser mørkere ud. Ved at lægge filler ind i disse fuger, forsvinder uligheden til resten af ansigtet, og ofte forsvinder eller reduceres farven også. Dog kan filler ikke fjerne farven, hvis denne ikke skyldes en skygge fra en fuge. Vær opmærksom på, at rander under øjnene kan skyldes mørk farve, uden der er en fuge. I det tilfælde hjælper det ikke at fylde huden ud for at reducere farven. Ved en konsultation finder sygeplejersken frem til, om det i dit tilfælde er muligt at fjerne farven på randerne.

VI BRUGER TEOSYAL FILLER

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm og Stylage. Juvederm og Stylage er de nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm og Stylage produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillers på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

Læs mere om fillerbehandling her.

FILLER UNDER ØJNENE

Får du ofte at vide, at du ser lidt træt og uoplagt ud, uden du egentlig er det? Tydelige tårerander under øjnene ses ofte, fordi vi med alderen mister fedt og fylde i huden. Der vil typisk ses en kløft fra øjenkrogen og ned. En mørk rande under øjnene er oftest et genskær fra et blodkar. Randerne vil blot blive tydeligere med alderen, hvis du har tendens til at få det, og da vi alle er forskellige ses problemet ikke altid kun hos ældre mennesker. Selv yngre personer kan føle sig generet af det.

Hvad kan man gøre mod rander under øjne?

Hvis man er én af de mange danskere, som har fået mørke rander øjnene med tiden, kan det hurtigt gå ind og påvirke ens selvbillede. Måske føler du dig en smule ældre end du egentlig er? Og du føler ikke, at dit ansigt udtrykker den friskhed, som du egentlig ønsker. Filler under øjnene kan give dig den ønskede volumen under øjnene, så randerne udjævnes, og du vil se markant friskere ud.

Hvorfor får man rander under øjnene?

Tårerande kommer ofte med alderen og skyldes, at fedtvævet omkring øjnene enten bliver mindre eller synker med tiden. På denne måde skabes der en fordybning i huden, som giver en skyggeeffekt af mørke rander.

Øjnene er en af de vigtigste dele af ansigtet, og du får formentlig øjenkontakt med utallige af mennesker i løbet af din dag. De små muskler omkring øjnene arbejder og bevæger sig hele tiden. Derfor er øjnene også et af de steder på kroppen, hvor alderen først sætter sit mærke.

Dette kan heldigvis løses her hos Normetica. Ved at lægge filler under øjnene i hudens fuger forsvinder uligheden, og ofte vil den mørke farve også forsvinde. Den mørke farve kan dog kun fjernes, hvis der er tale om en skygge fra en fuge. Der kan i nogle tilfælde være tale om andre hudproblemer, som skyldes den mørke farve, og her hjælper det ikke at fylde huden ud med filler. Ved en konsultation finder sygeplejersken frem til om du er kandidat til denne behandling.

Filler under øjnene kan give fornyet selvtillid, men ikke alle er kandidater til behandlingstypen

Hvorvidt filler under øjnene er nødvendigt eller det rette valg for dig, finder sygeplejersken frem til ved en konsultation. Vi vil altid forud for en behandling have en konsultation, hvor du sættes grundigt ind i produktet, behandlingsmetoden samt efterforløbet og mulige komplikationer. Konsultationen er et lovkrav forud for alle filler- og botoxbehandlinger.

Filleren bliver indlagt med en lille nål i dine fordybninger i huden. Filleren formår derefter at løfte huden op på niveau med den omkringliggende hud. Derefter vil dine rander under øjnene forsvinde, og din hud vil blive udglattet på smukkeste vis. Effekten vil du allerede se kort tid efter behandlingen.

Filler under øjnene er et ikke-kirurgisk indgreb. Dette gør også, at alvorlige komplikationer er noget der sker afsindigt sjældent, og når det sker skyldes det stort set altid personale som ikke har det fornødne uddannelse. Det kan du altid forvente at vi har her hos Normetica.

Behandlingen varer ikke længe, og du kan kort tid efter behandlingen tage hjem igen. Efter behandlingen kan du opleve, at området vil være en anelse ømt og hævet i et par dage, men dette vil hurtigt forsvinde igen. Som regel vælger de fleste at få opfrisket deres filler efter 6-12 måneder, da effekten af filler gradvist forsvinder, da det ikke er permanent.

Hvilket produkt anvendes til filler under øjnene?

Der findes mange forskellige mærker af filler. De største mærker på verdensmarkedet er blandt andet Juvéderm, som vi også har valgt at bruge i klinikken. Hertil anvender vi også Stylage og Restylane. Hvilken filler der anvendes til den enkelte kunde, bliver nøje udvalgt af sygeplejersken ift. behandlingstype- og metode.

Vi har stor erfaring med brug af Juvéderm-, Stylage- og Restylanefillers og er meget tilfredse med produkternes resultater hos vores kunder. Produktet udvælges nøje alt efter hvilke ansigtsdele, der skal behandles.

Book en uforpligtende konsultation og hør mere omkring behandlingen samt mød vores dygtige og veluddannede personale.

 

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.