Laser

PROFHILO BEHANDLING

Profhilo er en populær behandling, der forynger huden – uden unaturlige produkter.

NORMETICA

KØB DIN PROFHILO
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

PROFHILO

Profhilo adskiller sig fra filler og Skinbooster ved ikke at indholde et fyldstof. I stedet udfyldes huden ved at aktivere dine egne naturlige fyldstoffer.

SÅDAN VIRKER PROFHILO?

Profhilo består af hyaluronsyre i dets reneste form. Hyaluronsyre er et stof, der naturligt eksisterer i kroppens bindevæv, men som mindskes gradvist med alderen, og derfor bliver huden slappere. Profhilo indsprøjtes i dét område, hvor du ønsker at forynge din hud. Behandlingen foregår omhyggeligt med små stik på en sådan måde, at din egen produktion af kollagen aktiveres og arbejder sig større. Produktet spredes rundt i kroppen, så der ikke skabes en intens volumen på ét specifikt sted. Og dette giver et helt naturligt udseende.

HVOR KAN JEG FÅ BEHANDLING MED PROFHILO?

Profhilo kan forynge slap hud på kinder, hals, decolleté, underarme og håndflader. Behandlingen er derfor ikke blot en rynkebehandling.

SKAL JEG KONSULTERES FØR BEHANDLINGEN MED PROFHILO?

Før du bliver behandlet med Profhilo skal du konsulteres hos en af klinikkens sygeplejersker. Det er et lovkrav i Danmark, at konsultationen foregår mindst 2 dage før, vi foretager behandlingen. Reglen er til for at sikre, at du er sikker på, at du ønsker behandlingen, efter du er blevet informeret om resultat og eventuelle bivirkninger.

SÅDAN SER JEG UD LIGE EFTER BEHANDLINGEN?

Du vil have små stik på det behandlede område, som kan ses i 12-24 timer efter behandlingen. Normalt vil du kunne være foruden stik dagen efter behandlingen, og du kan derfor planlægge aftaler og arbejde som du plejer.
Der kan dog forekomme hævelse den første uge efter behandlingen, da nogle trækker væske ved injiceringen.
I andre tilfælde kan der forekomme blå mærker efter stikkene, hvis nålene har ramt blodkar under huden. Dette vil gå i sig selv igen efter en uges tid, som blå mærker gør normalt.

HVORNÅR KAN JEG SE DET ENDELIGE RESULTAT?

Behandlingen foretages over 2 omgange. Da processen er helt naturlig for kroppen, kræver det længere tid at opnå det endelige resultat, end en fillerbehandling vil gøre. Til gengæld varer resultatet i længere tid.
Efter første behandling aktiveres kollagenet i din hud, og der begynder at komme lidt resultat efter 4 uger, hvor behandling nummer 2 udføres. 4 uger efter nummer 2 behandling (altså 8 uger inde i processen) ses det endelige resultat.

SÅ LÆNGE VARER RESULTATET?

Resultatet varierer fra person til person, da alle kroppe er forskellige og reagerer forskelligt. Det er derfor ikke muligt at garantere en bestemt holdbarhedstid. Jo yngre din krop er, jo mere modstandsdygtig er den. Og derfor holder resultatet længere, jo ældre du bliver.
Typisk holder resultat i mere end et år. Vi anbefaler, at du får foretaget behandlingen én gang om året for hele tiden at opretholde resultatet optimalt.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.