Cosmelan behandling i klinikken hos Camilla Rude

PEELINGS

KEMISK
PEELING

Kemisk peeling giver dig en smukkere hud og gør den mere modtagelig for vitaminer og antioxidanter. Alderstegn, pigmentpletter, akne, små ar og store porer kan reduceres eller fjernes helt med kemiske peelinger.

NORMETICA

KØB DIN KEMISK PEELING
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

KEMISK PEELING

Vores kemiske peelings er alle produceret af pH Formula.De indeholder en kombination af skin resurfacing syrer, vitaminer, anti-oxidanter, amino-syrer og anti-inflammatoriske emner. Sammensætningen sikrer en kontrolleret optagelse i huden af de aktive ingredienser. Denne kompleksitet tillader, at vi kan behandle med maksimal styrke uden vanlige bivirkninger, der ofte ses ved andre peeling-former.

Ved behandling med kemisk peeling anvendes et produkt med pH værdi under 3,0, som kun godkendte læger og sygeplejersker må behandle med. Produktet lægges på huden som en maske, og indholdet af alkohol og anti-oxidanter renser huden. De øverste cellelag på huden skaller af, og der dannes derefter et nyt, fint og ensartet hudlag. Behandlingen vil udløse en regeneration i huden, som fører til en reduktion af flere former for aldringstegn.

INFO OM BEHANDLING MED KEMISK PEELING

Hos Normetica anvendes peelinger behandling til den fine hud, der er præget af fine rynker, små pigmentpletter, overfladiske ruheder, små tydelige porer og let uren hud.

SÅ MANGE BEHANDLINGER SKAL MAN HAVE

Antallet af behandlinger afhænger af den enkeltes hud. Kemisk peeling viser resultat efter første behandling. For at behandle større problemer på huden anbefales, at der gives et koncentreret behandlingsforløb på 3-4 gange med kemisk peeling og holder 1-2 ugers ugers pause mellem behandlingerne. Hos nogle patienter er det vist at der kan være gavn af at give op til 6 behandlinger.

SÅ LÆNGE VIRKER KEMISK PEELING

De skader på huden, som reduceres eller fjernes ved behandling med kemisk peeling kommer ikke igen. Dog er det vigtigt at passe på sin hud og tilføre den vitaminer for at opretholde den glød, som behandlingen efterlader.

SÅDAN SKAL DU FORHOLDE DIG FØR OG EFTER BEHANDLINGEN

Før kemisk peeling foretages skal anvendes solbeskyttelse med faktor 50+ i sommerhalvåret. Der må ikke anvendes selvbruner på det pågældende område op til behandlingen. Disse forholdsregler er vigtige for at opnå den ønskede effekt af den kemiske peeling. Hvis du ikke har anvendt solcreme kan det være en fordel at udskyde behandlingen. Efter aftale med din behandler kan du anvende renseprodukter i tiden op til behandlingen for at opnå optimal effekt.

Efter behandlingen er foretaget, vil der opstå rødmen og huden vil føles tør. Huden vil få et øget behov for fedt fra fugtighedscremer. Vi anbefaler, at du tilfører fugt til huden flere gange dagligt. Særligt vil E-vitamin creme være gavnlig. Efter behandling med kemisk peeling anbefales at anvende solbeskyttelse med faktor 50+ i 4 uger.

Huden vil begynde at skalle af efter 1-2 dage, hvilket kan vare op til 10 dage.Efter en peeling er huden særligt modtagelig, og det vigtigt at behandle huden med mange vitaminer for at nå det bedste resultat. Under behandlingen vil Normeticas behandlere vejlede dig i, hvilke ingredienser, som er vigtige at få for netop din hud.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.