botox mod sved

Laser

KARSPRÆNGNING PÅ BENENE

Blå og røde karsprængninger på benene forekommer oftes som alderstegn, overanstrengelse eller efter graviditet.

NORMETICA

KØB DIN LASER
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

KARSPRÆNINGER ELLER BLODKAR PÅ BENENE

Karsprængninger eller blodkar på benene er en arvelig gene, og mere end 70% af alle kvinder over 30 år har dem. De gør ingen skade på kroppen og skal derfor ikke fjernes af sundhedsmæssige årsager. Dog er de ikke pæne, og de fleste kvinder ønsker at fjerne dem, så sommerbenene kan være fine i sommerkjolen. Karrene kan fjernes med laserbehandlinger. Når vores ND Yag laser rammer karsprængningerne, trækkes de sammen og forsvinder. Du vil kunne se et rødt mærke de pågældende steder, hvor karrene har været i et par dage efter behandlingen.

HVOR LÆNGE VARER BEHANDLINGENS RESULTAT?

Når karrene er fjernet, kommer de ikke tilbage igen. Dog kan der med tiden komme nye kar, og disse kan igen fjernes med en ny behandling.Alt efter hvor mange kar du har, regulerer vi i antallet af behandlinger, så dine ben kan blive helt glatte og fine. Normalt er behandlingsforløbet mellem 1-3 behandlinger. Til en konsultation kan sygeplejersken vurdere, hvor mange behandlinger, du behøver – Vi giver altid gratis konsultationer.

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG FØR OG EFTER LASERBEHANDLINGEN?

For at undgå solskader på huden skal du undgå at sole dig uden solcreme på behandlingsområdet i 2 uger før behandlingen. Det er derfor vigtigt, at du bruger en høj solfaktor om sommeren. Selv når det ikke er sommer og vejret føles koldt, kan solen stadig være stærk, og dér er det også vigtigt at anvende solfaktor. Efter laserbehandlingen skal du også undgå solbadning på det behandlede område i 2 uger, da behandlingen vil gøre huden sensitiv.

MÅ JEG BRUGE BEDØVENDE CREME, NÅR JEG FÅR BEHANDLING MED LASER?

Hvis du bruger bedøvende creme under laserbehandling, kan du ikke mærke, hvordan laseren reagerer på din hud. Skulle lasermaskinen være indstillet en tand for højt, vil du derfor ikke være i stand til at reagere på det, sådan at behandleren kan korrigere indstillingerne. Vi fraråder derfor altid anvendelse af bedøvelses-creme ved laserbehandlinger.

SÅDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG FØR OG EFTER LASERBEHANDLINGEN?

For at undgå solskader på huden skal du undgå at sole dig på behandlingsområdet i 2 uger før behandlingen. Det er derfor vigtigt, at du benytter en høj solfaktor om sommeren. Selv når det ikke er sommer og vejret føles koldt, kan solen stadig være stærk, og dér er det også vigtigt at anvende solfaktor.

Efter laserbehandlingen skal du også undgå solbadning på det behandlede område i 2 uger, da behandlingen vil gøre huden sensitiv.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.