botox mod sved

botox

BEHANDLING AF KÆBESPÆNDINGER

Botox i kæbeparti – Botox i kæbemusklerne kan få kæbepartiet til at se smallere ud.

NORMETICA

KØB DIN BOTOX
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

BOTOX FOR SMALLERE KÆBER

Behandling med Botox kan få kæbemusklerne til at slappe af. Behandlingen kan anvendes med to formål: for at gøre kæbepartiet smallere og for ikke at skære tænder. Ønskes en smallere kæbe injiceres Botox i kæbemusklerne, som synes mindre, når de slapper af. Resultatet kan ses efter ca. 14 dage og har samme varighed som Botox i øvrige områder, nemlig 3-6 måneder. Dette varierer fra person til person og afhænger af alder, fysisk aktivitet mv.

BOTOX I KÆBER MOD AT SKÆRE TÆNDER

I behandlingen mod at skære tænder anvendes en mindre dosis Botox, så kæbemusklerne ikke synes smallere efter behandlingen. Ved at afslappe musklerne i kæbepartiet reduceres trangen til at skære tænder om natten væsentligt. Den injicerede mængde af Botox er så nøjagtig, at det ikke påvirker tyggeevnen.

HVORDAN VIRKER BOTOX?

Med Botox kan man behandle de dynamiske rynker. Dvs. rynker, der skyldes muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med Botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

 

HVORDAN UDFØRES EN BOTOXBEHANDLING?

Botox behandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.