Site Logotype
Uncategorized

Hænger traumer og skønhed sammen?

Indre følelser og negative oplevelser har stor betydning for dit rent fysiske udseende… din hud, din krop, dit smil, din holdning… Og allermest dit syn på dit eget udseende, på dig selv og også på dit verdensbillede og på andre.

Vi oplever alle ca. 5.000 traumatiske oplevelser igennem et langt liv. Dvs. at vi på ugentlig basis mærker noget ubehageligt, som vi får skyllet ud af kroppen igen. 2-3 af disse ubehagelige oplevelser er afgørende for, hvilke følelser vi har i kroppen, og får vi set disse oplevelser i øjenene og får skabt en forløsning af dem, så kan hele vores livssyn, vores selvværd og vores fysiske krop ændre sig for altid.

Hvis vi giver slip på de største traumatiske oplevelser fra vores liv (især fra vores barndom), vil vi kunne forblive i en følelse af frihed og mærke kærlighed til os selv.

Traumer og ubehagelige oplevelser skaber stress og ubalance i kroppen, som påvirker både vores indre følelser og syn på verden, men ligeså meget vores fysiske krop og udseende. Ubalancer i kroppen kommer nemlig ofte ud som affaldsstoffer gennem huden eller sætter sig som affald i vævet, der giver vægtproblemer eller ophobning af væske.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *