skønhedsunivers

8 Years experience

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål, som vi modtager hos Normetica. Derudover kan du læse om vores handelsbetingelser, databehandling, æstetik, etik og sikkerhed, vores udstyr og tilsynsrapport. Vil du gerne have mere information eller hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Se spørgsmål og svar, som er generelle og oftest stillede spørgsmål, vi får stillede jf. vores forskellige behandlinger.

HVAD ER BOTOX?
Botox forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskler, som får musklerne til at slappe af. Stoffet er renset fra bakterier og er igennem 25 år blevet anvendt til behandling af svedtendens og kosmetiske behandlinger.

HVAD ER FILLER?
Ikke-permanente fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppens bindevæv. De forskellige ikke-permanente fillers adskiller sig ved gelens viskositet og hvorvidt, der er andet end hyaluronsyre blandet i. De tykkeste geler anvendes til fyldning af kinder, de næsttykkeste til dybere furer, folder f.eks. furen fra næse til mundvigen. Endelig findes der ikke-permanente fillers specielt til læberne.

HVORDAN UDFØRES EN BOTOXBEHANDLING?
Botox behandlingen foretages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler.

HVAD SKAL JEG SELV GØRE EFTER EN BEHANDLING?
Efter en behandling med Botox er det vigtigt, at der ikke masseres eller trykkes på det behandlede område de første 4 timer, så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

KAN JEG OPLEVE BIRVIRKNINGER EFTER EN BEHANDLING?
Det er forskelligt fra behandling til behandling, hvilke bivirkninger, der opleves. Læs under hver behandling om disse.

HVOR LÆNGE VARER RESULTATET AF BOTOX?
Når du får foretaget en Botox behandling vil effekten indtræde langsomt efter 3-8 dage og langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en “touch up” behandling efter 14 dage.

KAN ALLE FÅ BEHANDLINGER?
For at få en Botox eller filler behandling skal man være fyldt 18 år. Behandling med filler gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i gelens opløsning.

SKAL JEG KONSULTERES FØR EN BEHANDLING?
Det er et krav, at du inden den første behandling med Botox og Profhilo bliver konsulteret. Konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden. Til konsultationen vil du blive informeret om behandlingsprocessen, mulige bivirkninger og om dine muligheder for resultater.

Når du er blevet konsulteret én gang hos hos, skal du ikke konsulteres igen, hvorfor du altid er velkommen til at booke tid til en ny konsultation, hvis du føler behov for det.

Konsultationen er gratis.

Handelsbetingelser for webshoppen klinikcamillarude.dk.
(Gældende fra 1. August 2019)

OVERSIGT
1. Indledning
2. Bestilling af varer
3. Priser og betaling
4. Restordrer
5. Levering
6. Reklamation og klager
7. Farver
8. Sikkerhed
9. Ansvar
10. Personoplysninger og cookies
11. Lovvalg
12. Forbehold.

1. INDLEDNING
Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af erhvervsdrivende på denne webshop, som ejes og drives af Klinik Camilla Rude, CVR-nr. 40577386, tlf. nr. +45 31 424 626, Stockholmsgade 31 kld., 2100 København Ø (herefter kaldet ”Klinik Camilla Rude” eller ”vi”).

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.

Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er anført med kursiveret skrift i handelsbetingelserne.

2. BESTILLING AF VARER
Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger løbende, og vi træffes telefonisk på ovenstående tlf. nr. i tidsrummet 09:00-15:00 mandag, onsdag, torsdag og fredag og 11:00-18:00 tirsdag.

Når du betaler en ordre, sender vi en ordrebekræftelse til din e-mail med en bekræftelse på modtagelse af ordren. Dermed er en handel mellem dig og Klinik Camilla Rude indgået og bundet. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. leveringsoplysninger.

Du er selv ansvarlig for, at de kundeoplysninger, som du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

3. PRISER OG BETALING
Ved levering af varen modtager du en faktura, hvor der er tillagt 25 % moms.
Kreditgivning vurderes individuelt.
Følgende betalingskort kan anvendes:
– Dankort og VISA/Dankort
– VISA
– VISA Elektron
– MasterCard.
Når du er logget ind på klinikcamillarude.dk er alle opgivne priser på klinikcamillarude.dk i DKK og inkl. Moms og andre afgifter, medmindre andet er angivet. Priserne er dagspriser og opdateres løbende. Alle priser er endvidere rene listepriser uden evt. kollirabatter eller tillæg for anbrud af kolli. Eventuel fakturarabat, fragtomkostninger og restordrer er ikke medregnet i den oplyste pris. Hvis betaling skal ske via kort, trækkes betaling for bestilling ikke før, vi har afsendt varer til jer. Først da vil beløbet blive trukket på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. De oplysninger, du indtaster ved brug af betalingskort, sendes direkte til Nets i krypteret form, dvs. det kun er Nets, som kan læse disse oplysninger. Klinik Camilla Rude har ikke adgang til oplysningerne.

Viabill
Vi henviser til Viabill’s egne vilkår og bestemmelser her: Viabill – Køb nu, betal når du vil

4. HANDELSBETINGELSER FOR GAVEKORT
Gavekortet som du køber via klinikcamillarude.dk er gyldig i 36 mdr. Når du har gennemført betalingen online, modtager du næstkommende hverdag en mail med værdibeviset.

Du skal huske at medbringe værdibeviset ved behandling i klinikken, da alle værdibeviser har en unik kode. Du kan vise værdibeviset på din smartphone eller udskrevet på papir.

Fortrydelsesretten på gavekortet er op til 14 dage og løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Ønsker du at fortryde dit køb af gavekortet, bedes du kontakte os pr. tel.: +45 31 424 262.

5. RESTORDRER
Medmindre andet er aftalt optager Klinik Camilla Rude ikke restordrer og efterleverer ikke restordrer fragtfrit. Eventuelle restordrer bedes genbestilt med næste ordre.

6. LEVERING
Varer bestilt på klinikcamillarude.dk leveres i Danmark.

Klinik Camilla Rude bestræber sig på at afsende de bestilte varer inden for 1-3 hverdage, dog må der påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med højtider og ferier.

Pakker leveres med posten. Dette kan enten forekomme ved hjemmelevering eller ved modeling. Ved modeling vælger du selv, hvor du vil afhente din pakke.

Fri fragt i hele Danmark

Hvis du bestiller uden for Danmark bliver fragt beregnet ud fra størrelse og vægt på den endelige forsendelse og fremgår af ordrebekræftelsen.

Restordrer
Klinik Camilla Rude tager forbehold for restordrer og gør opmærksom på, at der kan pålægges fragtomkostninger, såfremt den leverede ordre ikke overstiger kr. 750,- ekskl. moms.

7. REKLAMATION
Du har reklamationsret for køb af mangelfulde varer eller forsinkede varer i henhold til købeloven, dog således at forsinkelser på mindre end 7 dage ikke anses for forsinkelse i købelovens forstand. Såfremt du ønsker at udøve din reklamationsret, skal du reklamere straks og ikke senere end 8 dage efter modtagelse af varen. Ved reklamation bedes du benytte den elektroniske reklamationsblanket, som findes i punktet under handelsbetingelserne på klinikcamillarude.dk.

8. FARVER
Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke som en mangel i købelovens forstand.

9. SIKKERHED
Alle betalinger på klinikcamillarude.dk foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af Nets. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, og det er kun Nets, der kan læse informationerne. Klinik Camilla Rude har ingen rettigheder hertil.

Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort, kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.

10. ANSVAR
Klinik Camilla Rude er kun erstatningsansvarlig over for dig som kunde ved tab eller skade påført som følge af grov uagtsomhed eller forsætlige handlinger. Klinik Camilla Rude er under alle omstændigheder ikke ansvarlig for indirekte tab, fx tab af data eller tabt indtjening.

11. PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES
Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven.

12. LOVVALG
Disse handelsbetingelser og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med købsaftalen, skal afgøres ved Retten.

13. FORBEHOLD
Vi tager forbehold for tastefejl, prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.

14. BETALINGSKORT
Nedenstående kan du se hvilke betalingskorttyper vi modtager hos Klinik Camilla Rude.

HOS KLINIK CAMILLA RUDE ER DINE DATA FORTROLIGE
Vi anvender tekniske sikkerhedsforanstaltninger og sørger dermed for et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau.

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger efter den gældende persondatalovgivning. Formålet med indsamling og brug af dine personlige oplysninger er, at kunne give dig den bedst mulige behandling. Dine helbredsoplysninger behandles efter reglerne for “Bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler”. Før-efter billeder behandles som dokumentation i forbindelse med kosmetisk behandling, og disse behandles efter reglerne for “Bekendtgørelse om kosmetisk behandling”.

PROCEDURE FOR INDSAMLING AF DATA
Du vil altid blive informeret om det, før vi indsamler dine personlige data.

VI INDSAMLER FØLGENDE PERSONOPLYSNINGER:
– Navn, adresse, mail og telefonnumre
– CPR-nummer
– Helbredsoplysninger
– Før- og efterbilleder i forbindelse med kosmetisk behandling.

INDSAMLINGEN FOREGÅR VED:
– at du giver dine data ind via vores hjemmeside, på telefon, på mail eller fysisk i én af vores klinikker, når du booker tid.
– at du giver dine data via vores hjemmeside, på telefon, på mail eller fysisk i én af vores klinikker for at tilmelde dig vores nyhedsmail.
– brug af cookies på vores hjemmeside.

VI KAN UDVEKSLE DINE PERSONOPLYSNINGER MED:
– Inkassovirksomheder. Dette sker kun, hvis du på ulovlig vis undlader at betale for din behandling.
– Øvrige speciallæger. Dette vil kun foregå ved dit samtykke.

Du kan selv vælge at sige ja til at modtage vores tilbud og nyheder. Derved anvender vi dit navn og din mail adresse til dette formål.
Vi anvender endvidere cookies på vores hjemmeside.

DU KAN ALTID FORTRYDE, HVIS DU ÆNDRER MENING OM SAMTYKKE
Hvis du har givet os samtykke til at dele dine personlige oplysninger med øvrige speciallæger, og du ikke længere ønsker dette, kan du altid trække dit samtykke tilbage. Derefter vil vi ikke videregive dine oplysninger.

DU KAN FÅ INDSIGT I DINE DATA
Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi har om dig.
Grundet lovgivningen om “Bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler” skal Klinik Camilla Rude til enhver tid kunne dokumentere udført undersøgelse og behandling i tilfælde af patientklagesager.
Du kan til enhver tid anmode om, at vi sletter din mailadresse samt fysiske adresse. Dette vil vi gøre, hvis du anmoder derom.

DU MÅ ALTID KONTAKTE OS
Skal dine personoplysninger ændres eller slettes, er du altid velkommen til at kontakte os.

KLINIK CAMILLA RUDES OPLYSNINGER:
Klinik Camilla Rude
Stockholmsgade 31, kld., 2100 København Ø
Tlf: +45 31 424 262
Mail: kontakt@klinikcamillarude.dk
Du kan kontakte Camilla for spørgsmål i forhold til håndtering af persondata:
cr@klinikcamillarude.dk

ÆSTETIK OG ETIK
Skønhed er individuelt og kan variere efter, hvem der skal vurdere. Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med følelsen af, at du ser ud som netop DU ønsker det. Derfor gør vi meget ud af den foregående samtale, hvor vi sammen med dig planlægger dit forløb og finder ud af, hvordan slut-resultatet skal være.
Samtidig har vi hos Klinik Camilla Rude en fælles forståelse af skønhed. Vi mener nemlig, at behandlings-kunsten er, at gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv.
Derfor vælger vi at guide dig i retning af et smukt, ungdommeligt udseende, som ser naturligt ud.
Og vi forebeholder os retten til at undlade at behandle dig, hvis vi vurdere, at resultatet vil blive unaturligt og dermed ikke “pænt”. I dén situation vil vi sammen tale om, hvad vi kan hjælpe med af alternativer, så du bliver/forbliver glad for dit udseende.
SIKKERHED
Klinik Camilla Rude er registreret hos Sundhedsstyrelsen og alle vores behandlere har internationale kurser og den relevante erfaring til at udføre de behandlinger, vi tilbyder. Samtidig betyder det meget for os at videreudvikle os. Derfor rejser vi verden rundt for at videreuddanne os og hele tiden blive dygtigere.
Alle konsultationer hos Rude er gratis.
Efter konsultation om laser kan du vælge at få foretaget din behandling samme dag.
Efter konsultation om Botox og filler skal der gå 48 timer, før vi kan behandle dig. Det er regler fra Sundhedsstyrelsen, som skal sikre dig betænkningstid.
Foruden den mundtlige samtale, får du skriftlig information med hjem, så du kan læse om behandlingerne, hvis du kommer i tvivl om noget.
Og skulle du have spørgsmål efter behandlingen er foretaget, giver vi også altid gratis kontrol 2-4 uger efter.
Det er vigtigt for os, at vi kan være fortrolige under samtalen, så vi opnår de bedste resultater. Vi har tavshedspligt, og forholder os altid helt diskret til, hvad du fortæller os under konsultation og behandling.
Du er altid velkommen til at tage en ven/veninde eller familie medlem med til konsultationen.
Læs mere om Gratis konsultation her

LASERMASKINER
Hos Klinik Camilla Rude betyder sikkerheden alt, og vi anvender altid det mest gennemtestede udstyr af højeste kvalitet og sikkerhed. Samtidig går vi ikke på kompromis med resultaterne. Vi anvender derfor det danske mærke Ellipse som vores lasersystem.

I begge klinikker anvender vi IPL maskinen “Nordlys”, som har fokus på anti-aging-, pigmentering- samt vaskulære behandlinger og endvidere fjernelse af hår.

Til de non-ablative hudbehandlinger af akne ar, strækmærker samt fine linjer benytter vi den sikreste og mest effektive metode med Frax 1550 laser, som udfører avancerede behandlinger med bedste resultater og samtidig minimeret down time.

Til behandling af karsprængninger, særligt de større kar på benene, anvender vi ND:Yag 1064. Med den sikreste teknologi udføres behandlingerne med de bedste resultater uden at skade huden.

COOLTECH
Vi anvender Cooltech som maskine til fedtfrysning. Maskinen fjerner uønskede fedtdepoter med den ikke-kirurgiske metode “kryolipolyse”. Metoden er udviklet af læger og forskere på Harvard University og er i de seneste år blevet den populæreste metode til fedt-reduktion.
FILLER
Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm.
Juvederm er det mest gennemtestede produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillers på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.
Læs mere om behandlingen af Filler her
BOTOX
Som Botox præparat anvender vi mærket Vistabel, som har flest dokumenterede behandlinger på verdensplan. Vi har erfaret, at behandlinger med Vistabel Botox har lidt længere holdbarhed, end andre mærker.
Læs mere on behandlingen Botox her

DOWNLOAD VORES TILSYNSRAPPORT FRA SUNDHEDSSTYRRELSEN HER

GRATIS KONSULTATION

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider, der er ledige, og book din behandling i vores online bookingsystem.