Site Logotype

Botox

Read more about Botox

En af vores mest populære rynkebehandling, er en behandling med botox. Et lille indgreb, der kan skabe et naturligt og sundt udseende.

Gummy Smile/Tandkødssmil 750-500-

We offer gummy smile botox treatment if your gums are exposed when you smile.

Kæbe/Masseter 2400.-
Botox i kæbemusklerne kan få kæbepartiet til at se smallere ud. Ofte kombineres behandling med fillers for at skabe et V-shape.
Smilerynker/Kragetæer 1200.-

Botox ved smilerynkerne/kragetæer er en enkel og simpel behandling der kan fjerne eller reducere uønskede rynker ved øjnene. 

Bekymringsrynke/Glabella 1200.-

Botox i bekymringsrynken/vredesrynken ses som den dybe rynke mellem øjenbrynene. Den kan fjernes eller reduceres meget effektivt med botox. 

Forehead 1200.-
Rynker i panden kan med tiden sætte sig fast og bliver dybere og dybere. Med botox i panden kan du på en enkel og effektiv måde fjerne eller reducere rynkerne. 
 
Bunny Lines/Næserynker 750.-

Rynkerne på næsen kaldes også for "bunnylines". De ses ofte når vi smiler, og rynkerne på siden af næsen bliver derfor med tiden mere tydelige og nogle gange permanente. Med botox kan de effektivt reduceres eller fjerne. 

LipFlip 750.-

Lipflip/rygerynker er en god og effektiv måde at reducere de små rynker der kommer over læben. Et lipflip kan også være enormt effektivt hvis læben forsvinder lidt når du smiler. Ofte kan det kombineres med fillers for at skabe et endnu bedre resultat. 

 
Svedbehandling i armhuler Kvinder: 4500 Mænd: 5900,-

Med botox i armhulen kan man meget effektivt hæmme svedproduktionen. Hermed kan du gå en sommer i møde uden store svedpletter under armene. 

Hage/Overaktiv hagemuskel 750.-

Botox får hagemusklerne til at slappe af, og der opnås en mindre nubret hage og en effektiv reduktion af en hagekløft. Ved en meget tydelig hagekløft kan kombineres med fillers. 

Løft af næsetip 750.-

Med botox kan man let og effektivt løfte næsetippen. Ofte kan man kombinere med fillers for at skabe en mindre kroget næsetip. 

Botox langs kæbelinje 750.-

Botox i kæbelinjen kan skabe et lille løft og dermed give en mere defineret kæbelinje. 

Nedadvendte mundvige 750.-

En behandling med botox i nedadvendte mundvige får musklen der trækker mundvigen ned, til at slappe af, og kan derfor få dig til at se mindre sur eller ked ud af det. 

FILLER

Læs mere om filler   

En fillerbehandling er en effektiv og god måde at fjerne rynker på og skabe volumeforøgelse. Vi bestræber os altid på at skabe et naturligt og sundt udseende.

Filler 0,5ml 1500,-
Filler 1ml 2500,-
Filler 2ml 4800,-
Filler 3ml 6500,-
Læbebehanding from 1500,-

Læbeforstørrelse med fillers kan være den helt rigtige behandling for dig der ønsker mere volume, mere markering eller symmetri i dine læber. 

Chin from 1500,-

Med fillers i hagen kan man meget sikkert og effektivt genskabe volume samt korrigere en kløft eller skævhed i hagen. Dette får ansigtet til at synes smallere og ens profil vil stå mere harmonisk. 

 
Cheek bone fra 2500,-

Med fillers i kindbenene og i midtansigt kan vi genskabe volumen og få ansigtet til at se mindre træt og tungt ud.

Smoking wrinkles Fra 1500,-

Kysserynker eller rygerynker kan reduceres let og effektivt med fillers. 

 
Kæbelinje fra 2500,-

Fillers i kæbelinjen kan skabe et mere markeret og defineret udtryk der både giver en skarpere og slankende effekt. 

 
Under the eyes Fra 2500,-

En behandling med fillers under øjnene er en måde at reducere kløften, og dermed får dig til at se mere frisk og oplagt ud.

 
Sunekos200 2500,-

Sunekos er en ny behandling til reduktion af mørke rande og kreppet hud under øjnene. Sunekos gør huden under øjnene mere spændstig og mindre kreppet.  

Det anbefales altid et forløb af tre gange

Sunekos1200 3000 – 8500,-

Sunekos Body er en effektiv behandling til opstramning af  løs og kreppet hud på arme, mave, inderlår og knæ.

Der anbefales altid et forløb på tre gange. 

Nose correction with filler 3000,-

Med få stik i næsen kan du få løftet næsetippen så den fremstår mindre og mere harmonisk med resten af ansigtet. Denne behandling kaldes også tinkerbell lift.

PERMANENT HÅRREDUKTION MED LASER (IPL)

Hos :normetica anvender vi Ellipse Nordlys til effektiv at fjerne eller reducere hår hos både mænd og kvinder. Det ønskede område behandles med kraftige lysglimt fra IPL-håndstykket, der omdannes til varme i mørke hår. Herefter vil der opleves en synlig reducering af den uønskede hårvækst. Vi anbefaler 8 behandlinger for bedst mulige resultat med et interval på ca 4 uger

 

Vi tilbyder altid 8 behandlinger for 6 behandlingers pris

Brasiliensk 650,-
Armhule 400,-
Bikini line 500,-
Armhule og bikini 800,-
Armhule og brasiliensk 900,-
Line from navel down 300,-
Hænder 300,-
Upper lip 300,-
Beard 600,-
Chin 300,-
Throat 400,-
Kinder og bakkenbarter 600,-
Nakke og lænd 500,-
Shoulders 700,-
Stomach 1000,-
Upper arms or forearms 700,-
Whole arms 1200,-
Breasts on women 300,-
Chest on men 1000,-
Lower leg or thigh 1200,-
Whole leg 2000,-
Back 1400,-
Stomach 1000,-
Back and stomach 2200,-
Genitals 600,-

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

Cosmelan er en peeling, der effektivt reducerer eller fjerner pigmentpletter, melasma, gør din hudtone ensartet, arbejder på acnear og giver dig generelt et friskere udseende.

Masken lægges på klinikken, hvor du herefter har den på i op til 9 timer derhjemme. Herefter påbegynder du hjemmebehandlingen.

COSMELAN BEHANDLING 4400.-
Behandlingen indeholder to klinikbehandlinger med maske samt Cosmelan-hjemmekit.

MICROGOLD MED BOTOX

 

Microgold, med eller uden botox, er en mixtur af serum, ren hyaluronsyre og botox, der medvirker til at reducere små overfladiske linjer og er effektiv mod forstørrede porer.  Microgold er et ”nålehus” med 20 fine små guldnåle. Via et lille dropsystem bliver huden behandlet med mixturen.  Din hud vil efterfølgende stråle og få en masse glød.

Microgold med botox (en behandling) 1950.-

 

 
Microgold med botox (3 behandlinger) 5100.-

PROFHILO

Profhilo behandling består af hyaluronsyre i dets reneste form. Den høje koncentration af hyaluronsyren forynger og booster hudens kollagene fibre som er med til at opretholde hudens elasticitet. Din hud vil fremstå fugtet og og mere spændstig. 

Som udgangspunkt anbefales altid 2 behandlinger med 4 uger mellemrum for et optimalt resultat.  Herefter kan med fordel foretages en opfølgning 1 gang om året. 

PROFHILO (1 behandling - opfølgning) 2200,-
PROFHILO (2 behandlinger - anbefalet) 4000,-

EJAL 40 skinbooster

Ejal 40 er den nyeste der er kommet på markedet, og den er hurtigt blevet en favorit hos mange. Ejal 40 er med til at forbedre hudens kvalitet, øge fugtniveauet og give glød til huden. Den meget høje koncentration af hyaluronsyre i Ejal 40 er med til at forbedre kvaliteten i huden, og produktet stimulerer hudens fibroblaster, som er med til at producere kollagen og elastin. Dette giver spændstighed i huden. Behandling med Ejal 40 anbefales som en kur over tre behandlinger, med ca. 3 ugers interval.

Ejal40 (1behandling) 2200.-
Ejal40 Ejal40 (3behandlinger) 5800,--

FRAKTIONERET LASER (FRAX)

Fraktioneret laserbehandling (også kaldet en fraxel) fra Ellipse Nordlys er en af de mest avancerede og afprøvede teknikker til hudens foryngelse. Der er tale om non-ablativ laserbehandling, dvs. behandlingen gennemføres uden at der dannes overfladiske sår. Fraktioneret laser kan anvendes hele året rundt.

Full face 2800.-
Helt ansigt (3 behandlinger)) 6500.-
Half face 1800.-
Halvt ansigt (3 behandlinger) 4300.-
Cheeks 1000.-
Kinder (3 behandlinger 2400.-
Throat 2800.-
Hals (3 behandlinger 6500.-
Smoke wrinkles/lip line 800.-
Rygerynker/læbekant (3 behandlinger) 1900.-
Eye area 800.-
Øjenomgivelser (3 behandlinger) 1900.-
Ar (enkelte) Fra 400.-
Stretch marks Fra 1500.-

MICRONEEDLING

Microneedling er en effektiv behandling til dig med fine linjer, store porer, acnear eller som en god anti-age behandling.

Ved en microneedling benyttes en Dermapen-maskine, som består af små fine nåle der køres i et hurtigt tempo over området. Her laves en masse små kontrollerede skader, der får huden til at regenerer og sætter gang i hudfornyelse. 

 

Full face 1500.-
Helt ansigt (3 behandlinger 4000.-
Forehead 1000.-
Cheeks 1000.-
Chin 1000.-
Ar (enkelte) Fra 300,-
Stretch marks Fra 1000.-

LASERBEHANDLING MOD KAR OG SOLSKADER (IPL)

Vind, vejr, sollys, alder og arvelighed er medvirkende til, at mange med årene udvikler karsprængninger og rødme i ansigtet., specielt på kinder og næse, men ses også på bryst og ben. Endeligt kan rødme og kar i ansigtet skyldes hudsygdommen, Rosacea. Mange kan derfor have stor glæde af at blive behandlet med IPL. Behandling med IPL er en yderst sikker metode til at fjerne eller reducere karsprængninger eller rødme. Hos :normetica er vi eksperter i at udføre IPL laserbehandling og reduktion af karsprængninger.

Vi tilbyder 20% på tre behandlinger 

Full face 2000.-
Forehead 500.-
Cheeks 800.-
Nose 500.-
Chin 500.-
Enkelte kar fra 300.-
Bryst/decollete 1000.-

Here you can find answers to frequently asked questions. If you cannot find the answer, please feel free to contact us by e-mail or phone.

Botox prevents the release of signaling substances between the nerve and muscles, which cause the muscles to relax. The substance is cleaned of bacteria and has been used for 25 years for the treatment of sweating and cosmetic treatments.

Non-permanent fillers consist of a gel of the same type of hyaluronic acid, which occurs naturally in the body's connective tissue. The various non-permanent fillers differ in the viscosity of the gel and whether there is anything other than hyaluronic acid mixed in. The thickest gels are used for filling cheeks, the second thickest for deeper furrows, folds, for example. the furrow from the nose to the corner of the mouth. Finally, there are non-permanent fillers especially for the lips.

The Botox treatment is carried out either by our nurse or dermatologist, who, with a very fine needle, injects small amounts of the product onto the fine facial or neck muscles.

After a treatment with Botox, it is important not to massage or press the treated area for the first 4 hours, so that the toxin does not spread to other muscles than those intended.

It is different from treatment to treatment which side effects are experienced. Read about these during each treatment.

When you have a Botox treatment, the effect will begin slowly after 3-8 days and slowly diminish after 3-6 months. The treatment can then be repeated. If the effect is not sufficient or there is inappropriate asymmetry, a "touch up" treatment will be carried out after 14 days.

To get a Botox or filler treatment, you must be 18 years old. Treatment with fillers is not given to pregnant, breastfeeding women or to patients with a known allergy to ingredients in the gel solution.

It is a requirement that you be consulted before the first treatment with Botox and Profhilo. The consultation must take place at least 48 hours in advance. At the consultation, you will be informed about the treatment process, possible side effects and about your options for results. Once you have been consulted once at hos, you do not need to be consulted again, which is why you are always welcome to book an appointment for a new consultation if you feel the need. The consultation is free.

Når du er blevet konsulteret én gang hos hos, skal du ikke konsulteres igen, hvorfor du altid er velkommen til at booke tid til en ny konsultation, hvis du føler behov for det.

Konsultationen er gratis.

FAILURE TO APPEAR

IF YOU WISH TO INTERRUPT A TREATMENT AFTER THE PRODUCT HAS BEEN OPENED, THE FULL PRICE WILL BE CHARGED.

In case of no-show and cancellation less than 24 hours before, 500,- will be charged 500,-

Skaermbillede 2023 05 11 kl. 14.54.08

Contact

T: +45 31 42 42 62
kontakt@normetica.dk

Skaermbillede 2023 05 11 kl. 14.54.12

Opening hours

Mandag 08.00 - 16.00
Tirsdag 08.00 - 16.00
Wednesday 09.00 - 20.00
Torsdag 08.00 - 20.00
Fredag 09.00 - 15.00

Skaermbillede 2023 05 11 kl. 14.54.15

Address

Fredensvej 1, st. dør 2.
2920 Charlottenlund

Se alle vores behandlinger