PROFHILO BEHANDLING

botox

BOTOX BEHANDLING

Botox

BEHANDLINGER

En botox behandling er et effektivt og udbredt redskab til flere anvendelsesområder heriblandt det kosmetiske, hvor botox behandlinger reducere dybe rynker og linjer i ansigtet, så du opnår et yngre og friskere udseende. Botox er et veldokumenteret præparat, der bruges flittigt på verdensplan, og giver en midlertidigt opstrammende effekt på typisk 3 – 6 måneder. Hos Normetica i hjertet af København er vi førende eksperter i behandling med botox og du er i yderst kyndige hænder hos vores veluddannede og kompetente personale.

Botox behandling

Rentefri betaling

GUMMY SMILE
BOTOX

Vi tilbyder gummy smile botox behandling, hvis meget af dit tandkød blottes, når du smiler.

botox mod sved

Rentefri betaling

BOTOX I KÆBE
(KÆBEMUSKLERNE)

Botox i kæbeparti – Botox i kæbemusklerne kan få kæbepartiet til at se smallere ud.

filler markering af kindben

Rentefri betaling

BOTOX ØJNE BEHANDLING
(CROWS FEET)

Med denne behandling, kan du få fjernet smilerynker ved øjnene. Disse linjer ved øjnene kaldes også for kragetræer rynker.

Botox behandling

Rentefri betaling

BOTOX
PANDERYNKER

Botox mod panderynker virker effektivt – Du ser yngre og mere afslappet ud uden panderynker

Rentefri betaling

BOTOX MOD RYNKER
PÅ NÆSEN

Hvis du er plaget af mange rynker på næsen, kan det reduceres med Botox.

Botox behandling

Rentefri betaling

BOTOX MELLEM
ØJENBRYN

Botox kan reducere rynker mellem øjnene – Du ser gladere ud uden rynker mellem øjnene.

Cosmelan behandling i klinikken hos Camilla Rude

Rentefri betaling

BOTOX UNDER ØJNENE MOD RYNKER

Med en rynker under øjnene botox behandling, kan du effektivt reducere rynker under øjnene, når du smiler

botox mod sved

Rentefri betaling

BOTOX MOD
RYGERYNKER

Botox mod rygerynker – rygerynker om munden giver et ældre udseende.

botox mod sved

Rentefri betaling

BOTOX MOD
SVED

Botox mod sved hjælper mange mod plamager på tøjet – Det er naturligt at svede. 

botox mod sved

Rentefri betaling

V-SHAPE
BOTOX

V-shape med Botox er med til at skabe et feminint look.

Normetica

KØB DIN BOTOX
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

BOTOX BEHANDLINGER I TRYGGE RAMMER

Når du modtager en botox behandling forhindres der en frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskler, som får musklerne til at slappe af. Botox produktet er renset for bakterier og er igennem mere end 25 år blevet anvendt til behandling af svedtendens og til kosmetiske behandlinger i hele verden.

Selve behandlingen er et meget lille indgreb hvor produktet placeres strategisk alt efter ønsket resultat. Det kræver stor erfaring og uddannelse at behandle med botox, og vi uddanner løbende vores dygtige personale, så vi hele tiden er 100 % opdateret omkring både botox som produkt samt teknikker og udførelse.

Botox indgår under kategorien ikke-kirurgisk kosmetisk behandling og er ét af verdens nok meste populære indgreb med mange millioner dagligt udførte behandlinger.

Vi sikrer dig et smukt og naturligt udseende og informerer dig grundigt i alt hvad du skal vide både før, under og efter din botox behandling.


HVAD ER BOTOX

Botox / Botulinum toksin er et stof man har brugt siden 80érne til behandling af blandt andet kosmetisk rynkebehandling spastiske lammelser og svedgener. Produktet er udbredt over hele verden hvor det hertil bruges til at løsne smertefulde krampetilstande da botox virker muskelafslappende og kan stoppe fx muskelspasmer.

I sin rene form er Botulinum toksin type A et giftstof men til kosmetisk brug er doserne så ekstremt små at de er komplet ufarlige. Af tilsvarende mærker kan nævnes Dysport, NeuroBLoc og Vistabel.


SKAL MAN KONSULTERES FØR BOTOX BEHANDLING?

Hvis du ikke har fået en botox behandling på vores klinik før, er det et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at du bliver konsulteret af én af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Dette fremgår af Bekendtgørelse om kosmetisk behandling § 34, omhandlende betænkningstid. Konsultationen er kun et krav inden den første behandling med botox i klinikken. Herefter vil du blot kunne booke tider til en opfølgendende botox behandlinger.

Ved konsultationen vil hudlægen analysere dit ansigt og tilrettelægge behandlingen ud fra dine ønsker og samtidig informere dig om, hvordan behandlingen virker og hvilke botox bivirkninger, der kan være ved behandlingen.

Det er vigtigt for os at klæde dig godt på forud for din første behandling. Hertil er det vigtigt at du føler dig i trygge hænder og får stillet alle de spørgsmål du end måtte have.


SÅDAN VIRKER BOTOX

Med botox kan man behandle de dynamiske rynker, dvs. rynker der skyldes muskelsammentrækninger i huden. Efter injektion vil musklerne i det behandlede område forhindres i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. Dette vil få musklerne til at spænde sig op og dermed vil rynker blive udglattet.og forhindres samtidig væsentligt i at dannes på ny. Effekten vil være midlertidig på ca tre til seks måneder.

En vigtig ting at bide mærke i er, at følesansen i det behandlede område er uændret og det vil kun være det behandlede område som vil være påvirket.

En botox behandling kan eventuelt kombineres med andre behandlinger heriblandt laser- og filler behandling

SÅDAN UDFØRES EN BOTOX BEHANDLING

Før Botox behandling

Som det første vil huden i dit ansigt blive nøje rengjort for at undgå bakterier. Din behandler vil fortælle dig præcist hvad der skal ske og besvare eventuelle spørgsmål.

Under botoxbehandling

Botox behandlingen foretages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin og tynd nål injicerer små mængder af produktet i de fine ansigts- eller halsmuskler. Botox lægges lige under huden i muskulaturen på strategisk udvalgte steder. Selve behandlingen tager ofte kun ganske kort tid på ca. 10 – 15 minutter, og der kan være lidt ubehag forbundet med indgrebet som ophører straks ved behandlingens afslutning.

Efter botoxbehandling

Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og du vil derfor først kunne se det endelige resultat efter et par uger.

Du kan opleve en let rødme ved indstiksstedet i nogle timer efter indsprøjtningen og du bør helt undgå at røre eller bruge makeup i området de efterfølgende timer for at undgå infektion. Hertil er det vigtigt, at der ikke masseres eller trykkes på det behandlede område i de først 4 timer, så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

Du kan som regel sagtens tage på arbejde efterfølgende/dagen efter uden synlige tegn på behandling.

Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig, eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage. Herefter kan du når du føler at der igen er ved at være behov for en behandling, booke en ny tid til en opfølgende botox behandling. Er du i tvivl er du selvfølgelig altid velkommen til at få en faglig vurdering.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES MED BOTOX

Botox benyttes i særlig høj grad til kosmetisk behandling, blandt andet til at fjerne bekymringsrynken mellem øjenbrynene, kragetæer og smilerynker ved øjnene, rygerynker ved mundvige, tandkødssmil, bunny lines, v shape og mere.

Som udgangspunkt er langt de fleste personer egnede til en botox behandling, der kan dog forekomme visse situationer hvor det frarådes eller man bør udsætte behandlingen. Det gør sig blandt andet gældende ved aktiv akne eller herpes i det område som ønskes behandlet.

Hos Normetica tilbyder vi blandt andet følgende botox behandlinger som vi er stor erfaring med:

  • Gummy Smile / Tandkødssmil
  • Botox i kæbemusklerne mod spændinger eller for at lave V shape
  • Smilerynker og kragetæer ved øjnene
  • Panderynker og rynker mellem øjenbryn
  • Næserynker / Bunny lines
  • Rygerynker og nedadvendte mundvige
  • Svedgener i håndflader, fødder eller armhuler

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på klinikken ved eventuelle spørgsmål.

BOTOX BIVIRKNINGER

Bivirkninger i forbindelse med en botox behandling er usædvanlige, der kan dog optræde mindre forbigående gener i relation til injektionerne. Disse gener kan være let rødme, hævelse, blå mærker og kløe. Øvrige bivirkninger er sjældne.

Nogle få oplever hovedpine de første par dage og meget sjældent ses kortvarige, lette influenzalignende symptomer. Alvorlige allergiske reaktioner ses i yderst sjældne tilfælde.

Der er ingen senfølger.

Intensiv brug af botox i flere områder af ansigtet kan medføre mimik-ændringer. I underansigtet kan de mimiske muskler om munden lammes, så det vanskeliggøres at fløjte og drikke med sugerør. Alle bivirkninger vil svinde inden for 4-6 måneder.

Når botox lammer de behandlede muskler i ansigtet, udglattes huden og rynker reduceres betragteligt. Dette er dog kun gældende for dynamiske og muskelafhængige rynker. Har du mange ikke-dynamiske rynker som følge af solbadning, alder mv kan en kombination af botox og laserbehandling være en rigtig god løsning til dig.

Hvis du får foretaget gentagne behandlinger i samme område vil musklerne blive tyndere grundet konstant inaktivitet, og resultatet kan derfor varer længere mellem behandlingerne.

Professionel behandling af veluddannet personale er yderst vigtigt så det sikres at kun de ønskede muskler påvirkes.

EFFEKT AF BEHANDLING MED BOTOX

Oftest giver behandlingen en flot og tydelig reduktion i de dynamiske linjer. Effekten kan dog variere fra person til person. Nogle skal have større mængder af toksin end andre for at opnå effekt. Ligeledes findes der få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen, formentlig fordi de har antistoffer, der neutraliserer toksinets effekt. Dette ses dog sjældent.

Når botox lammer de behandlede muskler i ansigtet, udglattes huden og rynker reduceres betragteligt. Dette er dog kun gældende for dynamiske og muskelafhængige rynker. Har du mange ikke-dynamiske rynker som følge af solbadning, alder mv kan en kombination af botox og laserbehandling være en rigtig god løsning til dig.

Hvis du får foretaget gentagne behandlinger i samme område vil musklerne blive tyndere grundet konstant inaktivitet, og resultatet kan derfor varer længere mellem behandlingerne.

Professionel behandling af veluddannet personale er yderst vigtigt så det sikres at kun de ønskede muskler påvirkes.

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Botox behandling gives ikke til gravide, ammende, ved kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen (Botulinum toksin, humant albumn, laktose, natrium succinate) eller hvis man har visse sjældne neuromuskulære sygdomme (f.eks. myasteni, eaton lamberts sygdom).

Hvis man indtager medicin af typerne aminoglykosider, penicillamin, kinin eller kalciumblokkere kan effekten af Botulinum toksin forstærkes.

Vi vil altid gennemgå dette til din konsultation, så vi sikrer os at du problemfrit kan modtage en botox behandling på klinikken.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.