botox mod sved

botox

BOTOX MOD SVED

Botox mod sved hjælper mange mod plamager på tøjet – Det er naturligt at svede. Produktionen af sved er én af kroppens mekanismer til at regulere kropstemperaturen.

NORMETICA

KØB DIN BOTOX
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

BOTOX MOD SVED

Sved opstår fra en kemisk reaktion mellem bakterier i huden og sveden, som i sig selv er lugtfri. Nogle mennesker, ca.1 % af befolkningen, sveder voldsomt meget. Ofte er den udtalte svedtendens lokaliseret til armhuler, håndflader og fodsåler. Behandling med Botox mod sved hæmmer svedproduktionen. Høj svedtendens kan være til stor gene for den enkelte i nærkontakt med andre, og vi anvender derfor Botox til at behandle personer med øget svedtendens. Botox anvendes i denne forbindelse i armhuler, på hænder og fødder.

Læs om, hvilke øvrige botox behandlinger, du kan få her.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.