BB Glow også kendt som semi permanent makeup er for mange blevet en uundværlig del af skønhedsplejen. Denne nye form for permanent foundation foregår uden nogen grad af tatovering. Den er semi-permanent, naturlig og fuld af vitaminer.

NORMETICA

KØB DIN BB
GLOW BEHANDLING
ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

NORMETICA

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

BB Glow Behandling

BB Glow også kendt som semi permanent Make Up, er for mange blevet en uundværlig del af skønhedsplejen. Denne nye form for Permanent Make Up foregår uden nogen grad af tatovering. Den er semi-permanent, naturlig og fuld sf vitaminer.

Sådan udføres BB Glow

Behandlingen udføres kun af klinikkens kosmetiske sygeplejersker, som anvender en særligt godkendt permanent make up maskine med nanonåle, der skaber mikroskopiske nanokanaler i huden, hvor kollagen og vitaminer kan trænge i dybden og arbejde.

Der findes 5 forskellige farve nuancer. Og vi udvælger og blander efter en vurdering af netop dine naturlige nuancer, forinden behandlingen påbegyndes. Vi fordeler forskellige grader af mørke og lyse nuancer forskellige steder i ansigtet for at give dig det smukkeste og mest naturlige resultat.

Hele behandlingen varer ca. en time.

Maskinens teknologi sikrer, at der ingen smerter er ved behandlingen, og derfor behøves ingen bedøvelse.

Disse vitaminer er i behandlingen

En helt eksklusiv vitamin cocktail med en 100% ren farve er specielt udviklet til at trænge ned i huden. I denne cocktail er både vitamin C og vitamin E, antioxidanter, kollagen, hyaluronsyre og niacinamid (et B3 vitamin, som bleger huden). Alle ingredienserne i cocktailen trænger dybt ned i underhuden og booster huden intensivt med både farve, glød og fugt.

Så længe varer behandlingens resultat

Et forløb af 3 behandlinger varer i ca. 4-6 måneder afhængigt af hudtype, hjemmepleje og livsstil. En enkelt behandling virker i 10-12 dage og derfor anbefaler vi, at du får et forløb.

Sådan ser du ud efter behandlingen

Efter en enkelt behandling med BB Glow ses tydelige resultater. Men resultatet bliver væsentligt forstærket ved flere omgange. Efter et forløb vil din hudtone være jævn og ensartet. Pigmentpletter, rødme og rander under øjnene dækkes, og huden vil have en glød og et synligt fugtet udseende.

Du vil vågne op om morgenen og have samme udseende, som når du har anvendt en mild foundation og samtidig har fugtet huden ekstraordinært.

NORMETICA

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.