AMBASSADØRER

Normetica

MØD NORMETICAS AMBASSADØRER

Mød vores fantastiske ambassadører, som deler ud af deres erfaringer med Normetica og deres kosmetiske behandlinger. Lær blandt andet fotograf Signe Mørkeberg, Camilla Rude og skuespiller Kristina Korsholm bedre at kende. Vi er meget stole over, at disse skønne, seje og selvstændige kvinder har valgt at tilføje titlen ‘ambassadør for Normetica Vi arbejder konstant med forskellige ambassadører og client manager for klinikken, kontakt os her for spørgsmål eller hvis du kunne tænkte dig at spille en rolle i klinikken.

SIGNE MØRKEBERG
Fotgraf
CAMILLA RUDE
BLOGGER
KRISTINA KORSHOLM
skuespiller

skønhedsunivers

Normetica i ALT for damerne

Der er et opgør med det skønhedsideal, vi hidtil har set

Drevet af de muligheder, som kosmetiske behandlinger skaber, åbnede Camilla Rude i 2013 sin kosmetiske hudlægeklinik, som senere blev til Normetica. Men kosmetiske behandlinger fikser ikke alt. ”Du er smukkest, når der er harmoni mellem dit indre og dit ydre,” mener hun.

Share, like, repeat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en masse skønhedstips, nyheder, inspiration og meget andet godt. Deltag i konkurrencen om en skønhedsbehandling til en værdi af 2.500 kr. og gå ikke glip af tilbud og skønne tips tilsendt direkte til din indbakke.

Blog

Normetica

LÆS VORES BLOG

Følg med i vores skønhedsunivers og få anbefalinger af Normetica, der deler ud af sine bedste tips og tricks til naturlig skønhed, sund kost og meget mere.